BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Siloplatsen 4, 1 tr

  • 3 rum och kök
  • 81 kvm
  • 4.495.000 kr / Såld

Beskrivning

Välkommen till denna fina 3:a om 81 kvm med 7 kvm balkong, fina materialval och utsikt över Stockholms inlopp.

Här bor du med ett magiskt läge vid Stockholms inlopp med närhet till både stadspuls och natur. Bra förening med flera faciliteter som föreningslokal högst upp i huset, övernattningslägenhet, loungedel och bastu med relax.

Du välkomnas in i en rymlig hall med bra plats för avhängning och ingång till en stor klädkammare. Direkt till vänster finns lägenhetens master bedroom med plats för dubbelsäng. Här finns bra förvaring i hel garderobsvägg. Vidare in i bostaden öppnar det sociala vardagsrummet upp sig. Här ryms soffgrupp och matbord för 6-8 personer. I anslutning ligger det stilrena köket med vita luckor, bänkskiva i ljus laminat, stänkskydd i beige sten och vitvaror i rostfritt så som kyl & frys, varmluftsugn, mikro, induktionshäll och integrerad diskmaskin. Intill finns ytterligare ett rymligt sovrum som idag används som TV-rum. Här ryms stor säng, skrivbord och förvaring. Från detta fönster njuter du av utsikten och de båtar som passerar. Den stora balkongen nås från vardagsrummet och rymmer loungemöbler och har trevligt sydvästläge. Badrummet är helkaklat med kakel och klinkergolv i beige. Här finns dusch med takdusch och glasväggar. Tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk i vitt samt överskåp och spotlights. Stor infälld spegel med vacker hylla i natursten och handdukstork. Hela bostaden har genomgående ljust parkettgolv och vitmålade väggar. Alla fönster har även vackra fönsterbänkar i natursten.

Kvarnholmen trafikeras av både buss och båt vilket gör det smidigt att ta sig intill stan eller längre ut i Nacka. I området finns även en trevlig närbutik, sushi, bageri och restaurang. På kajen finns även en glassbar vid namn SNÖ för varma sommardagar. För den träningsbenägne finns ett gym (Puls & Träning) på behändigt avstånd.