BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solna

Tecknarvägen 8

  • 3.5 rum och kök
  • 67 kvm
  • Såld

Beskrivning

I nya och populära stadsdelen Ingenting i Solna finns nu en möjlighet att förvärva ett riktigt drömboende, en toppfin och optimalt planerad 3.5:a högst upp i trapphuset med två härliga balkonger varav en på 10kvm!. Här erbjuds alla tänkbara bekvämligheter som stora fönsterpartier, genomgående och delvis öppen planlösning, helkaklat badrum samt goda förvaringsmöjligheter.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare den öppna och moderna planlösningen mellan kök och vardagsrum. De stora fönsterpartierna ger ett generöst ljusinsläpp som tillsammans med ett genomgående toppskick skapar en härlig atmosfär och boende.

Vidare finner du 2st rymliga och rogivande sovrum med tidlösa färger och material, ett toppfräscht kök med perfekt utrymme för matplats i anslutning till vardagsrum, ett helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Två balkonger som under sommarhalvåret har många soltimmar. Goda förvaringsmöjligheter genom flera garderober samt en klädkammare som även kan användas som arbetsrum/ förråd/barnrum. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Stadsdelen Ingenting har under det senaste åren vuxit fram som ett eftertraktat och lugnt område med närhet till såväl grönområden, city, natur, restauranger, parker, mataffärer, skolor, förskolor, samt utmärkta kommunikationer vilket gör detta till ett oslagbart boende med livskvalité.

Missa inte denna chans till ett fantastiskt boende och område att trivas och må bra i!

Varmt välkommen på visning.


- 3.5 rok med ett extra rum/klädkammare/kontor
- Två balkonger
- Modern lägenhet högst upp i trapphuset
- Delvis öppen planlösning med härliga sällskapsytor
- Populärt och eftertraktat område
- Genomgående toppskick och generösa ljusinsläpp
- Helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare
- Stora fönsterpartier
- Goda förvaringsmöjligheter
- Nära naturområden och vatten
- I området finns både förskolor och skolor
- Utmärkta kommunikationer med buss och tunnelbana
- Förråd i källaren