BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Saltsjö-boo

Enbacken 22E

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • Såld
  • 9773
  • 891
  • 4242
Värdera din bostad

Beskrivning

I natursköna Eriksvik hittar du denna minst sagt unika bostad med uteplats som måste upplevas på plats!

Fri från insyn belägen på en avsatts mellan berg och skog disponerar du här över ett friliggande attefallshus i två våningar. Nyproducerat 2018 med exklusiva materialval och välgenomtänkt planlösning bor du här i toppklass. Attefallshuset är om 60 kvm varav 30 över mark och 30 i suterräng och klassas därför som lokal av föreningen och får inte användas som permanentbostad.
Bostaden är uppdelad i två plan som på ett utmärkt sätt fyller varsin funktion; social umgängesyta uppe och rofyllt sovrum på nedervåningen.
Hallen har god förvaring i skjutdörrsgarderober till vänster med gott om plats avhängning, här har du även trappan ner till sovrummet.
Köket ligger i öppen planlösning med vardagsrummet där de majestätiskt stora fönsterpartierna ramar in skogens grönska på ett magiskt sätt som måste upplevas på plats!
Väl nere i bostadens andra våningsplan i suterräng finner du sovrummet som rymmer en dubbelsäng av modell större. Här har du en helglasad dörr som leder ut till en mindre uteplats perfekt för att avnjuta morgonkaffet i lugn och ro. Här ligger även ett stort förråd, separat tvättrum samt ett utrymme som är förberett som extra badrum men likaväl kan användas som klädkammare.
Pricken över i:et är den fantastiska uteplatsen! En stor altan vid entrén som får sol morgon till eftermiddag. Utöver altanen har huset även en gräsmatta som du kan nyttja fritt!

+ Friliggande attefallshus
+ Föreningen godkänner juridisk person
+ Enastående läge omsluten av natur
+ Gott om förvaring i bostaden
+ Stor uteplats med gräsmatta som kan nyttjas fritt

Ett utan tvekan unikt boende som inte görs rätta förrän man kommer på plats och ser helheten med sina egna ögon, så välkommen på visning!