BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Götgatan 92

  • 3 rum och kök
  • 86 kvm
  • Såld

Beskrivning

Varmt välkommen till en toppfin och smakfullt renoverad 3:a i absoluta toppskick högt upp i huset. Här bor du i en vacker och välskött fastighet anno 1930 i hjärtat av Södermalm med generös takhöjd, väl tilltagna rum och balkong mot grönskande innergård med eftertraktat västerläge.

Väl inne i lägenheten möts du omgående av en underbart luftig och exklusiv känsla tack vare stora sällskapsytor där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval perfekt. Här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt en optimal planlösning och komplett utrustat kök.

Lägenheten har genomgått en totalrenovering 2016 med nytt kök och vitvaror med bänkskiva i marmorkomposit. Alla ytskikt har målats och trägolven har slipats och hårdvaxoljats. Badrummet är helkaklat och utrustat med komfortvärme och infällda spotlights. Vidare har all el dragits om och nytt elskåp med säkringar har installerats. Bra förvaringsmöjligheter genom två klädkammare.

Totalrenoverat objekt med en enastående känsla för detaljer och en väl genomtänkt helhet som tillsammans med en härlig balkong, väldisponerade rum och bra takhöjd på mycket eftertraktad adress gör detta till ett ytterst trivsamt och unikt boende.

Välkommen på visning!