BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Ursvik

Forskningsringen 87A

  • 2
  • 54 kvm
  • Såld
  • 11532
  • 1206
  • 2391
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna attraktiva ,stilrena bostad!
Välkomnande och rymlig hall med plats för förvaring samt avhängning av ytterkläder. Vardagsrum med öppen planlösning mot påkostat kök med vitvaror från Siemens. Rymligt sovrum med walk-in closet, stilrent badrum med dusch och tvätt/torkmaskin.
Ett hem med tillval av hög kvalitet. I denna bostad erbjuds en inbjudande balkong i härligt och soligt läge för den som uppskattar att njuta av morgonkaffet på balkongen. I området har du ett utbud av restauranger och grönområden. Förövrigt är Ursvik känt för sina gröna skogar och kallas stadens gröna hörn, och är därmed en ovanlig kombination av pulserande stadsliv och avkopplande natur. Välkomna till Forskningsringen87A!

Förråd

Till bostaden hör en nyttjanderätt om ett källarförråd som ingår i månadsavgiften.

Kommunikation
Från Järvastaden är det korta avstånd till Stockholm city, centrala Sundbyberg och Solna. Det tar det ca 15 minuter till Stockholm city med pendeltåg eller bil. Med buss 504 via Hallonbergen (T-bana) till Sundbybergs station (pendeltåg) tar det ca 15 minuter. Bilpendlar du så är det lätt att ansluta till både E4 och E18. På Enköpingvägen går bussar 540, 157, 197, 118 och 199.

Närservice
På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop. Ursvik är ett område som är i ständig utveckling. Här finns nu det mesta man kan tänka sig gällande omsorg med många förskolor och skolor men även restaurang, minilivs och gym.

Från Ursvik är det lätt att ta sig till både shopping så som Kista Galleria, Bromma Blocks, Solna Centrum och Mall of scandinavia.