BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö centrum

Götalandsvägen 245

  • 1 rum och kök
  • 39 kvm
  • Såld
  • 7472
  • 1348
  • 3262
Värdera din bostad

Beskrivning

Perfekt planerad 1:a med stor balkong och sovalkov! En trappa upp väntar det här fina hemmet med en riktigt bra planlösning. Öppna sällskapsytor, en underbar balkong och en sovalkov med plats för en större säng är vad som utmärker bostaden. Badrummet är rymligt och utrustat med tvättmaskin. I anslutning till hallen finns en klädkammare.

Omtyckt BRF med ett attraktivt läge. Cirka 2 min promenadväg bort nås Älvsjö torg med caféer, restauranger, mataffär, butiker och bra allmänna kommunikationer. Det finns gott om grönområden i närheten, bl.a Älvsjöskogen. Lite längre bort finns vackra Långbro Park samt Långsjön där man gärna badar varma sommardagar.

Området är i ett expansivt skede och för mer information om vad som planeras byggas vänligen besök vaxer.stockholm

Balkong
Underbar balkong som verkligen blir till ett extrarum under sommarhalvåret. Härifrån bjuds du på en härlig utsikt över föreningens trevliga innergård som under sommarhalvåret står i full grönska. Plats finns för en utemöbel och en massa växter. Här kommer många dagar att tillbringas.

Allrum
Perfekt planerad 1:a med plats för soffa, tv-möbel och läsfåtölj. I andra delen av rummet finns en sovalkov med plats för en säng och nattduksbord. Fönsterpartier åt tre håll gör bostaden riktigt ljus och trivsam. 

Kök 
Snyggt kök med vita släta köksluckor och matplats för upp till 6 personer. Den öppna planlösningen mot sällskapsdelen skapar trevliga ytor för umgänge. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, hällspis och ugn. 

Badrum 
Det rymliga badrummet går i en smakfull färgskala och har bland annat härlig golvvärme, dusch samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Ovan handfatet med kommod så finns ett badrumsskåp med spegelglas.  

Hall
Rymlig hall med plats för hatthylla och en byrå. Gott om förvaringsmöjligheter finns i den rymliga klädkammaren som är inredd med garderober.