BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Blåsut

Hållövägen 17

  • 3.5 rum och kök
  • 64 kvm
  • Såld
  • 15009
  • 1690
  • 6599
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna gavellägenhet om 3.5 rok med riktig radhuskänsla!

Missa inte chansen att förvärva en av Blåsut absolut finaste lägenheter med stor, insynsskyddad uteplats i eftertraktat söderläge. På den spatiösa uteplatsen kan det avnjutas soltimmar från förmiddag till kväll och för matfantasten så finns möjlighet till riktig grill! Lägenheten har en optimalt planerad planlösning med tre fina sovrum, ett stort lyxigt badrum och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en stor trevlig social yta. Lägenheten är fullt utrustad med nyproduktionens alla bekvämligheter. Tack vare gavelläget så är lägenheten genomgående ljus med fönster i tre väderstreck. Det här är en bostad att stortrivas i och som inbjuder till stora sällskap och festliga bjudningar. 

Här bor ni inte endast i en optimalt planerad lägenhet utan även i områdets bästa förening som lyckats amortera ner sina lån till endast 6 800 kr/kvm vilket är mycket imponerande. Med Nabo Group AB som ekonomisk förvaltare och en väldigt engagerad styrelse i föreningen så är föreningen i goda händer.

Här bor ni i eftertraktade Enskede med närhet till restauranger, välkänt café och små charmiga butiker. Lägenheten ligger endast 2 minuter till Blåsut tunnelbanestation, närheten till flertalet grönområden samt promenad- och cykelavstånd till Globen och Södermalm.

Varmt välkomna på visning!