BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Roslagsgatan 55, 1tr

  • 1 rum och kök
  • 35 kvm
  • Såld
  • 15175
  • 1406
  • 5414
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en charmig, ljus och trivsam 1a (möjlig 2a se alternativ planlösning) belägen på attraktiv adress med utsikt över lugn grönskande innergård. Bo med ett ultimat läge med puls och nöjen runt hörnet, i välhållen fastighet i stabil HSB-förening från 1935 med låga avgifter. Här får ni ett charmigt renoverat kök och bevarade fina ytskikt i original. Lägenheten karaktäriseras av sitt lugn och sina stora fönsterpartier som släpper in ett helt fantastiskt ljus och rofylld utsikt från den välskötta gården. Lägenheten passar både för singel som för paret som söker ett inflyttningsklart boende på bästa adress - tillträde är flexibelt och kan ordnas relativt omgående!

Väl inne i lägenheten finner ni en mycket väldisponerad planlösning med genomgående väl omhändertagna ytskikt i form av slipat och behandlat trägolv i original och ljusa väggar som inger ett lugn. Takhöjden om ca 2.75 skapar en otroligt rymd. Gott om plats för avhängning i hallen i djup garderobslösning samt förvaring i rymlig och inredd klädkammare vilken nås från vardagsrummet. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd med enkel tillgång. Säkerhetsdörr finns installerad.

Fint kök med vita skåpsluckor och bänkskiva i massivt trä, utrustat med samtliga nyare vitvaror såsom diskmaskin, gasspis med elugn, fläktkåpa och kyl/frys. Gott om plats för matbord för 4 personer. En fin originaldörr finns bevarad in till köket. Vidare in i lägenheten finner ni ett rymligt och ombonat vardagsrum med gott om plats för soffa, säng och övriga trivselmöbler. Stort härligt fönsterparti som fint ramar in grönskan utanför. Samma trägolv även här och ljusgrå målade väggar skänker karaktär till rummet. Här har ni även gott om förvaring i djup klädkammare. Badrummet är rymligt och stambytt sedan tidigare och fräscht i ljusa färger. Utrustat med wc, handfat med kommod, spegelskåp, dusch och skjutbara duschväggar. Tvättstugan ligger smidigt till i samma byggnad.

Här bor ni i en stor och stabil förening och med låga avgifter och välskötta fastigheter. Till lägenheten hör även ett rymligt förråd. Goda kommunikationer med både T-bana och bussar i direkt närhet samt grönområden som Vanadislunden, Hagaparken och Brunnsviken. Bo i ett av Vasastans trendigaste områden.

Välkommen på visningarna av denna mysiga och välplanerade lägenhet!

- Välbevarad charm och högt i tak ca 2.75 vilket skapar rymd!
- Lugnt läge mot grönskande gård vilket gör det tyst och rofyllt
- Genomgående vackra golv med trägolv och smakfulla ljusa ytskikt
- Fint kök utrustat med samtliga nyare vitvaror och gott om plats för matbord
- Rymligt och stambytt fräscht badrum med skjutbara duschväggar
- Gott om förvaring med inbyggd klädkammare, garderobslösning samt källarförråd
- Ombonat och rymligt vardagsrum med plats för dubbelsäng, soffa och trivselmöbler
- Stabil HSB-förening som gjort alla stora renoveringar, låg avgift och belåningsgrad om endast 2 530 kr / kvm
- Bo med ett av Vasastans bästa lägen nära både stan och härliga grönområden