BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Minnebergsvägen 18

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • Såld
  • 8408
  • 905
  • 5903
Värdera din bostad

Beskrivning

Ett genomgående modernt hem som passar perfekt för singeln eller paret som vill bo på lugnt läge och samtidigt med närhet till stadens puls. 

Lägenheten har ett av områdets bästa lägen, lugna omgivningar och nära till vattnet. Till tunnelbanan i Alvik promenerar du på några minuter (Gröna Linjen). Det är även gynnsamt gångavstånd till Alviks torg med stort utbud av matbutiker, gym, banker och trevliga restauranger. Förutom tunnelbanan finns även Tvärbanan i samma område som tar dig norrut via Sundbyberg till Solna och söderut via Essingeöarna och Liljeholmen till Sickla. Vill du ta dig till Bromma stannar även Nockebybanan här. Utöver tunnelbana och spårvagnar stannar även flera bussar på Alviks torg för lokala transporter. Mer praktiskt läge får du leta efter. 

Lägenheten är genomgående välplanerad med ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Du kommer in i en rymlig hall med trendiga och härliga färger och med gott om förvaringsutrymme i hallgarderoberna. 

I anslutning till entrén finns lägenhetens helkaklade badrum i vackert marmorliknande utförande som dessutom är mycket lätt hålla rent. Badkar finns med tillhörande dusch samt handfat med kommod och spegelskåp. 

Vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp i en öppen planlösning. Fiskbenparkett på golv. Här kan du enkelt möblera med förvaring, bokhyllor och TV-möbel samt större soffa och fåtölj. Även matbord ryms i rummet. Som kronan på verket finns här även en charmig fungerande öppen spis vilket är sällsynt i området. 

Köket är toppmodernt med allt du kan tänkas behöva. Integrerad kyl & frys samt diskmaskin, inbyggd mikro och varmluftsugn samt induktionshäll med fläkt. Svart arbetsbänk i granit med grått kakel ovan samt inbyggda spotlights. Det finns gott om förvaringsutrymmen och rejäla arbetsytor.

Sovrummet ligger avskilt med gott om utrymme för en dubbelsäng samt platsbyggda garderober. Det är genomgående fräscht och nytt, precis som hela lägenheten.

Brf Lilla Minneberg 1618 är en välskött förening med ordnad ekonomi och fastigheten är i mycket gott skick. Ett genomgående gott förvaltande och ansvarsfull planering gör att man idag är en av områdets bättre föreningar. Föreningen förfogar över barnvagns- och cykelförråd. Tvättstugan är belägen i markplan och i mycket gott skick med tvättmaskin, tumlare samt torkskåp. Vidare disponerar man över 6 parkeringsplatser. Föreningen består av 10 lägenheter som upplåts med bostadsrätt samt en lokal som föreningen hyr ut med goda intäkter. På föreningens baksida finns en trevlig grillplats som medlemmarna kan nyttja.

- Låg avgift!
- Mycket välordnad förening
- Några minuters promenad till tunnelbana, spårvagnar och affärer
- Öppen spis
- Stanbytt med nyrenoverat badrum
- Optimal planlösning
- Högt i tak
- Rymligt förråd

Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö med underbar utsikt! Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett lugnt område och kort avstånd till centrala Stockholm. Lägenheten ligger i en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustad fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.