BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Skebokvarnsvägen 304

  • 3 rum och kök
  • 69.5 kvm
  • Såld
  • 11356
  • 1580
  • 4649
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en mycket välplanerad och fin gavel 3:a belägen högst upp i stabil gammal HSB-förening. Balkong i söderläge mot liten skogsdunge. Härlig och ljus lägenhet med fönster åt tre håll. Snyggt kök med goda ytor och förvaringsmöjligheter. Stambytt helkaklat badrum med fönster. Endast 5 minuter bort ligger Högdalens centrum där full service och utmärkt kommunikation med t-bana som tar dig till centralen på 19 minuter.

Hall
Stor och öppen hall med gott om utrymme för avhängning av ytterkläder. I hallen har man även en rymlig klädkammare med mycket bra förvaringsutrymme.

Vardagsrum
Ljust och trivsamt vardagsrum med generösa ytor och fönster åt två håll. Här finns plats för rejäl soffgrupp och läshörna. Fint ekparkettgolv och snyggt målade väggar i vitt och blått. Från vardagsrummet har man utgång till den härliga balkongen i söderläge, med perfekt solläge. Underbart läge som vetter ut mot liten skogsdunge, ingen insyn och trevlig utsikt. 

Kök
Välplanerat och praktiskt kök med bra förvaring och goda arbetsytor. Svarta skåpsluckor som matchas fint mot det mörka golvet och bänkskivan i ek. Köket är utrustat med glaskeramikhäll, inbygggnadsugn och mikro i högskåp, diskmaskin och en kombinerad kyl/frys, båda integrerade. I anslutning till köket har man den fina matplatsdelen, som länkar ihop köket med vardagsrummet. Öppningen i väggen mot vardagsrummet gör att ljusflödet blir riktigt fint i lägenheten. Matplatsdelen inrymmer stort sällskap och är perfekt vid middagsbjudningar!

Sovrum 1
Väl tilltaget sovrum med ingång från hallen. Här inryms dubbelsäng, sängbord samt att det finns plats för massor av förvaring, i dubbla inbyggda garderober. Fönster mot husets framsida, ingen insyn. Ekparkettgolv och ljusa väggar med en fondvägg i ljusbeige nyans.

Sovrum 2
Fint sovrum med vitmålade väggar och mörkt trägolv. Fönster ut mot den grönskade och fina baksidan, ingen insyn och vacker utsikt. Mycket fint och trevlig rum som passar perfekt som barnrum/gästrum.

Badrum
Stambytt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme (el) i ljusa toner. Här finns allt man kan önska sig, vägghängd WC, dusch, handfat med spegelskåp ovan och kommod under, tvättmaskin, handdukstork och vädringsfönster. Snyggt och fräscht!

Förråd
Ett källarförråd ingår i överlåtelsen.