BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjöstaden

Elkabelgatan 1

  • 3 rum och kök
  • 82 kvm
  • 3.960.000 kr / Såld

Beskrivning

Underbar 3:a med spännande vinklar, ett snyggt grått kök och fint ljusinsläpp från fönsterpartier åt två håll! 
Attraktivt läge i nya Älvsjöstaden och populära Brf Entrékvarteret. Ljuset och solen flödar in genom fönsterpartierna vilket i kombination med de ljusa färgvalen resulterar i ett riktigt trivsamt hem. 
De två sovrummen är välplanerade och ligger i nära anslutning till badrummet. Kök och vardagsrum är i öppen planlösning vilket fortfarande är den layout som föredras av de allra flesta. Smakfullt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har även goda förvaringsmöjligheter, både i lägenheten och i form av ett källarförråd. 

Strax utanför dörren finns populära restaurangen Texas Longhorn och en sushirestaurang. En kort promenad bort nås Älvsjö Torg som har ett stort serviceutbud. Intill torget finns bl.a en välsorterad mataffär, caféer, restauranger, florist, frisör, apotek, vårdcentral och gym. Älvsjö är också en knutpunkt vad gäller kommunala färdmedel, med pendeltåget tar det strax under 10 minuter till Stockholm C.

Flera omtyckta förskolor- och skolor finns i området, intill Älvsjöstaden finns t.ex Engelska skolan. Kämpetorpsskolan håller på att byggas ut. Det byggs också en ny permanent förskola och en ny idrottsplats med två idrottshallar och en 11-spelsplan. För mer information om vad som är planerat för Älvsjöstaden så besök gärna vaxer.stockholm

Vad gäller natur så finns både Solbergaskogen och Älvsjöskogen på nära avstånd. Älvsjöskogen har upplysta motionsspår, på vintern görs spåren i ordning för skidåkning. Varma sommardagar är Långsjön ett bra utflyktsmål. 


Vardagsrum

Underbart vardagsrum med spännande vinklar och stora fönsterpartier. Attraktivt läge utan någon direkt insyn. Här finns gott om plats för en stor soffa, läsfåtölj, bokhyllor, tv-möbel och växter. Den öppna planlösningen mot köket gör att vardagsrummet blir till en naturlig samlingsplats. 

Kök
Köket är riktigt snyggt med gråa släta köksluckor och vitt kakel som bryter av fint mot den mörka bänkskivan. Den maskinella utrustningen är i rostfritt utförande och består av kyl, frys, ugn, mikro, induktionshäll och diskmaskin. 
I köket finns utrymme för att duka upp ett matbord för många middagsgäster, speciellt med tanke på den öppna planlösningen mot vardagsrummet.  

Sovrum 1 
Bostadens största sovrum har plats för dubbelsäng, nattduksbord och en byrå. Längs ena sidan finns en praktisk garderobsvägg med skjutdörrar. Härifrån nås också balkongen.

Balkong 
Från ett av sovrummen nås den underbara balkongen som är rymlig och har ett trevligt solläge. Plats finns för en utemöbel eller ett matbord med stolar och självklart en massa blommor. Från balkongen har du utsikt över föreningens trevliga innergård.

Sovrum 2 
Även det mindre sovrummet är i bra storlek och har plats för säng, nattduksbord och skrivbord. Härifrån har du utsikt över balkongen och innergården. Längs ena väggen finns en garderob.

Badrum 
Badrummet är både snyggt och praktiskt. Färgskalan på kakel och klinker går i grått och vitt. Längs ena väggen finns en arbetsbänk, tvättmaskin, torktumlare samt väggskåp. Badrummet är vidare utrustat med handfat med kommod, badrumsskåp, WC och dusch med glasvägg.

Hall 
Hallen är alldeles lagom stor och är utrustad med en praktisk garderobsvägg med skjutdörrar av spegelglas. För de kläder och prylar som inte ryms i garderoberna så kommer källarförrådet till användning.