BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Herrängen

Myrtenstigen 19

  • 5 rum och kök
  • 99 kvm
  • Såld
  • 14914
  • 270
  • 11716
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till detta utmärkta hus på ca 203 kvm med friköpt tomt på lekvänliga 939 kvm. Här möts man av ett gediget och välskött hus med låga driftskostnader som varsamt renoverats och underhållits under åren. Ett rymligt entréplan och ett lika stort nedre plan med ett flertal olika dispositionsmöjligheter för en barnfamilj. Suveränt belägen bokstavligen ett stenkast från bad i Långsjön. Herrängen är en av Stockholms äldsta villastäder. Ett hus med stora möjligheter för en barnfamilj att disponera till ett optimalt boende för just sina behov. 

Ett hus med ytor på två plan där det finns plats för hela familjen, antal sovrum får man fundera igenom hur man vill disponera exempelvis i det mycket generösa garaget. De stora renoveringarna är redan gjorda och i den inbjudande trädgården finns både plats för barnens lek, studsmatta, avkoppling och umgänge. Altan på framsidan av huset med sol under stora delar av dagen och mot kvällen. Läget i villaidyllen Herrängen är mycket bra med en promenad på ca 15 minuter till Herrängsskolan, mataffär, lekplatser, förskolor och barnvänliga omgivningar finns i direkt närhet. Harmoni för hela familjen helt enkelt.

En planlösning med många olika alternativ för sovrum var en köpare troligen kommer vilja disponera om exempelvis det nedre planet beroende på antal barn förstås och behov. Möjligheterna är verkligen goda att skapa ett drömhem på generösa ytor. Bara några minuter bort finns bussar till både t-bana och pendeltåg, med cykel är du på Södermalm på ca 20 minuter - utmärkta kommunikationer med andra ord.

*****
TRÄDGÅRD & UTEPLATS
*****

Husets trädgård bjuder på såväl gräsytor, tidstypiska växter och träd mm. Gott om plats för studsmatta och på trädäcket vid friggeboden har du full uppsikt över barnens lek. En ytterligare uteplats i anslutning till huset med ett perfekt sydvästläge.

*****
ENTRÉPLAN – MYSIGT OCH SOCIALT
*****

Kök
Ett utmärkt kök med gott om plats för mästerkocken att briljera. Bra med arbetsytor och förvaring, fönster ut mot villaidyllen och plats för matbord 4-6 personer. Iinduktionshäll, diskmaskin, ugn, micro, kyl och frys i fullhöjd samt spisfläkt. Om man vill ha större plats för matbord, varför inte öppna upp mot hallen, eller kanske mot sovrummet - då har du verkligen ett generöst och socialt kök med plats för många. 

Vardagsrum
Ljust, fint vardagsrum med verkligen härliga panormafönster som sätter sin prägel på rummet. Öppen spis, glasdörrar i original med dekorationer - elegant, ekparkett och ljusa väggar. Här finns plats för både soffa och matbord. 

Badrum
Ett modernt och snyggt badrum med exklusiva val av inredning från 2016. Dusch,wc, handfat, spotlight, golvvärme. 

Sovrum 1 & 2 (arbetsrum)
Två rogivande sovrum på detta plan varav ett på ca 17 kvm med garderobsvägg. Ett lite mindre arbetsrum. Båda rummen utan insyn med fönster ut mot trädgården. Tapetserade väggar, laserade trägolv i det stora och ekparkett i det andra.  

Entré & hall
En välkomnande hall med gott om plats för kläder och förvaring. En inre möblerbar hall eller kanske dela av på ett smart sätt för ett extra rum. Klinkergolv och tapetserade väggar.  

*****
NEDRE PLAN - VAR MÖJLIGHETERNA FINNS
*****

Sovrum 3 (allrum)
Ett trivsamt sovrum på detta plan med fönster ut mot trädgården. 

Badrum med bastu / tvättstuga 
Ett modernt fint badrum från från 2007 med bastu, dusch och handfat, golvvärme vid dusch och handfat. Helkaklat och klinker på golvet. En utmärkt tvättstuga med gott om plats för tvättbestyren.  

Gäst-wc
En gäst-wc på detta plan som renoverats 2014. 

*****
GARAGE & möjliga sovrum 4, 5, (6?)
*****
Ett verkligen generöst garage/förråd på ca 50 kvm. Här finns förstås plats för bilar och förvaring. För en barnfamilj som behöver fler sovrum är förstås möjligheterna mycket goda att skapa rum för hela familjen. På uppfarten plats för 2-4 bilar. Ytterligare förråd i friggebod på ca 10 kvm.