BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Örby

Malmköpingsvägen 40 1tr

  • 1.5 rum och kök
  • 42 kvm
  • Såld
  • 10524
  • 1480
  • 2352
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna optimalt planerade lägenhet belägen i charmiga villaidyllen Örby med  bussar bara några minuter bort. Med ett attraktivt läge i Örby får man en mycket fin lägenhet med möjlighet till olika möbleringsalternativ och som kan ge funktionen av en ”minitvåa”. Riktigt bra månadsavgift var även el ingår.  Lägenheten ligger med ett riktigt fint gavelläge och utanför porten har man en oas av avkopplande grönska i den gemensamma trädgården. 

-generös 1,5a
-låg avgift
-el ingår i månadsavgiften
-mitt i grönskande villaidyll
-bussar 2 minuter bort

Generellt om lägenheten

Rum – Underbar atmosfär
Underbart rum med en härlig atmosfär som karaktäriseras av stora fönster ut mot villaträdgårdar och med ljusinsläpp från två väderstreck. Rummet kan möbleras på olika sätt för att verkligen optimera just dina önskemål. Gavelläget med extra fönster skänker verkligen en extra dimension och möbleringsmöjligheter. I rummet finns plats för både soffgrupp och övrigt passande möblemang. Suverän liten klädkammare. 

Kök – Hemtrevligt och charmigt
Mycket hemtrevligt kök med matplats för 4 - 6 personer och gott om förvarings- och avställningsytor. Verkligen ett stor härligt och socialt kök med plats för många att äta och umgås i. Köket är byggt med fokus på funktionalitet så att mästerkockens färdigheter verkligen kan komma fram. Köksutrustningen består av spishäll, ugn, spisfläkt, kyl/frys.

Uteplats - en extra oas
Generös uteplats med grill  och en grönskande trädgård, verkligen en plats att njuta på med sol under hela dagen och perfekt för att hänga med vänner - harmoni är ordet!

Badrum – Rymligt och fräscht
Väldisponerat badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av dusch med duschvägg, toalett, tvättställ  och tvättmaskin vilken lämnas. 

Hall – Välkomnande och funktionellt
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt. För avhängning av ytterkläderna finns en hatthylla och plats för garderob om så önskas.