BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen / Lilla Essingen

Luxgatan 6, 4tr

  • 1 rum och kök
  • 28 kvm
  • Såld
  • 8522
  • 1783
  • 2830
Värdera din bostad

Beskrivning

Här finner du en väldigt mysig och välplanerad 1a högt upp i huset med milsvid fri utsikt över Riddarfjärdens vatten, söders takåsar, kyrktorn och Globen!  Direkt när du kliver in i lägenheten möts du av ljuset som speglar sig från solen och möter det fina slipade och vitlaserade furugolvet tillsammans med ljusgråa målade väggar. Lägenhetens kvadratmetrar kommer verkligen till sin rätt och här får ni plats med allt ni behöver i denna perfekt planerade 1a. Föreningen har även en magisk takterrass som kan nyttjas av medlemmarna.

Innanför säkerhetsdörren möter en välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter i flera djupa garderober. Lägenhetens vardagsrum har stora ytor som gör det enkelt att möblera efter behag med både säng, soffa och matbord utan problem. Sovalkoven inrymmer en 140 cm säng. Rummet har stora fönsterpartier i rakt söderläge med en fantastisk utsikt över Lilla Essingens grönskande natur och Mälarens glittrande vatten. Följ alla årstider utanför fönstret med en utsikt man inte kan få nog av.

Köket är renoverat och inrymmer gott om arbetsytor och förvaring med skåp i fullhöjd. Väggarna är vackert vitkaklade och praktiskt klinkersgolv som möts av de vita skåpluckorna med fina mässingsbeslag. Köket är utrustat med induktionshäll med fläkt ovan, inbyggnadsugn och diskho. Kyl/frys nås bekvämt från köket. Badrummet är rymligt och fräscht, stambytt sedan tidigare och helkaklat med vita kakelplattor på väggen och mörkt klinkersgolv. Här får ni även vikbara duschväggar i klarglas, dusch, wc, handfat, spegel och hylla för förvaring. Gott om förvaringsutrymmen i hallen med en klädkammare och garderober. Två trappor upp finns även ett rymligt vindsförråd.

Njut av det oslagbara läget med direkt anslutning till vatten och grönska samtidigt som ni endast bor en kort cykel- eller busstur från city. Fastigheten ligger med ett fantastiskt läge med badrocksavstånd till vatten och brygga, direkt närhet till mysiga Luxparken och föreningen har dessutom både en nyrenoverad takterrass med möblemang och en egen innergård med utemöbler och fina planteringar. Välskött fastighet med fräsch tvättstuga, eget grovsoprum med sortering och cykelförråd smidigt beläget på entréplan.

Allt detta måste upplevas på plats, tillträde omgående möjligt - Välkommen till er drömlägenhet på trevliga Lilla Essingen!

- Högt upp i huset (vån 4 av 6) med milsvid utsikt över vatten och takåsar!
- Perfekt planerad 1a med stora fönsterpartier  i söderläge med härligt ljusinsläpp
- Inbjudande kök för matlagning med gott om arbetsytor och förvaring 
- Helkaklat och fräscht rymligt badrum med vikbara duschväggar
- Bra förvaringsmöjligheter i i garderober i hallen samt rymligt vindsförråd på ca 4-5 kvm
- Stabil förening med både gemensam takterrass, innergård, tvättstuga, grov soprum och cykelförråd - allt i samma hus!
- Bästa adress på Lilla Essingen med grönskan och vattnet och framförallt buss nr 1 i direkt närhet utanför porten!