BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solna / Huvudsta

Krysshammarvägen 26, VÅN4

  • 2 rum och kök
  • 54.6 kvm
  • Såld
  • 12392
  • 1959
  • 3075
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges tillfälle att förvärva en ljus och välplanerad 2a med låg avgift och ett vatten- och citynära läge! Endast ett stenkast från Ulvsundasjön och bara en kort promenad från Stockholms innerstad! Inflyttningsklar lägenhet som passar både singeln och paret med högt ställda krav och som önskar bekvämlighet i ett hus med hiss och goda parkeringsmöjligheter direkt utanför! Tillträde flexibelt! Bo i en stor och stabil förening med låga avgifter och dolda tillgångar i form av hyresrätter.

Väl inne i lägenheten finner du härliga umgängesytor i en välplanerad planlösning där smakfulla ytskikt kombineras med ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Luftigt och inbjudande med en smart planlösning och generösa rum. Stor och härlig en möblerbar balkong i härligt sydöstläge vilket innebär sol från tidig förmiddag och fram mot lunch. Här får man även sjöglimt under vinterhalvåret med vattnet nedanför, denna årstid möts man av en härlig grönska åt samtliga håll.

Vardagsrummet inrymmer gott om plats för både soffgrupp och mediamöbel. Trevligt och rymligt kök med gott om plats för matplats för 4 personer. Här har ni fina luckor i ljus färg och fräscha vitvaror som bytts ut eftersom. Funktionellt med gott om arbetsytor och förvaring i flera skåp samt städskåp. Badrummet är fräscht och renoverat i ett helkaklat utförande med badkar, kommod, spegelskåp och wc. Rymligt och rofyllt sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng och förvaringsmöbler. I övrigt väldigt goda förvaringsmöjligheter i både hall och sovrum med platsbyggda garderober.

På Krysshammarvägen bor ni i ett trivsamt område med närhet till allt man kan önska sig. På kort promenadavstånd  når ni Huvudsta Centrum med mataffär, restaurang, apotek och T-bana som tar endast ca 10 min till Stockholms centrum. Något längre bort ligger station Västra Skogen, där båda de blå linjerna passerar. På ca 20 min gångavstånd når man Solna Centrum som erbjuder fantastisk shopping med över 100 butiker, många restauranger och annan service. Även här finns tunnelbana och flertalet bussförbindelser samt tvärbanan. En bostad att längta hem till - varmt välkommen på visning!