BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Midskeppsgatan 16

  • 2 rum och kök
  • 62 kvm
  • Såld
  • 4978
  • 1990
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till den perfekta tvåan - Här blir man bortskämd med en mycket trivsam och genomtänkt planlösning med alla kvadratmeter på rätt plats. Lägenheten har ett suveränt läge med närhet till kommunikation och service. Praktiskt och snyggt kök i delvis öppen planlösning med vardagsrummet. Rymlig balkong med fritt läge mot parterren och vackra körsbärsträd. Badrummet är tidlöst med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Social lägenhet med ljusa ytskikt och öppna ytor, där det är lätt att umgås.

Lägenheten karaktäriseras av stora fönsterpartier som bidrar till ett rikligt ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och smakfulla materialval i jordnära toner.

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Det mörka klinkergolvet samt de vitmålade ytskikten ger en modern känsla samt rymd invid hallen. Här finns det bra avhängningsytor med plats för både hatthylla och skohylla.

BADRUM
Badrummet som är mycket smakfullt och modernt inrett med vita helkaklade väggar samt mörka klinkergolv. Det erbjuds bra med förvaring i badrummet. De faciliteter som finns består av en dusch, handfat med kommod, ytsmart badrumsskåp, samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

KÖK OCH MATPLATS
Mycket stilrent kök med gott om förvaring. I köket finns kyl och frys, spishäll, mikro, ugn samt diskmaskin. Härlig och ljus matplats för 4-6 personer eller långbord om så önskas vid större sittning.

VARDAGSRUM
Lägenheten erbjuder ett ljust vardagsrum med generösa fönsterpartier samt balkong som släpper in rikligt med ljus. Väl inne i lägenheten finner ni en delvis öppen planlösningen mellan kök och vardagsrum som gör att ytorna passar utmärkt för sociala sammanhang och bjudningar. I vardagsrummet finns gott om plats för soffgrupp, TV-möbel, bokhyllor samt stort matbord för stort sällskap för ca 6 personer.

SOVRUM
Rofyllt och fint sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord och annan möblemang om så önskas. Bra med förvaring tack vare en rymlig walk-in-closet.