BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Alströmergatan 32D, 3 tr

  • 1 rum och kök
  • 25 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna välplanerade lägenhet om 25 kvm på en av Kungsholmens mest populära adresser! Högt upp i huset på tredje våningen utan insyn finner vi en mycket smart planerad etta. Hela lägenheten är mycket ljus tack vare ett stort fönsterparti som vetter mot föreningens prisbelönta innergård. Här möter moderna funktionaliteter detaljer från byggåret så som stora fönster, högt i tak samt originalgolv i den inbyggda garderoben.

Lägenheten innehar ett luftigt rum med plats för såväl soff- och sängdel samt matplats. Köket ligger öppet men ändå avskärmat från resten av rummet och är i ett smakfullt utförande med ljusa färgval samt goda förvaringsmöjligheter. Här finns även ett fräscht badrum som renoverades i samband med stambytet. Här inne återfinns dusch, handfat med ovanhängande spegelskåp, handdukstork, wc samt plats för ytterligare förvaringsmöbel. Lägenheten vetter med utsikt mot föreningens fantastiska innergård och har flera smarta förvaringsmöjligheter så som en inbyggd garderob och smarta lösningar på höjden. Till lägenheten hör ett vindsförråd och trapphuset har även gemensamma vädringsbalkonger som får nyttjas av de boende.

Här bor du med ypperligt läge på Kungsholmen i en perfekt förstalägenhet! Det finns närhet både till kommunikationer från Fridhemsplan med två tunnelbanelinjer, flertalet bussar samt flygbussar till och från både Bromma och Arlanda. Rörstrandsgatans breda café- och restaurangutbud finns en kort promenad bort, affärer i Västermalmsgallerian, samt flertalet gym och systembolag. Njut av naturen och promenera längs den populära och vackra sträckan vid Kungsholms Strand eller över till Norr Mälarstrand.