BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Örby

Sköldingevägen 28

  • 6 rum och kök
  • 132 kvm
  • Såld
  • 13978
  • 1934
  • 15544
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till detta utmärkta hus på mycket välplanerade 132 kvm med friköpt tomt. Det som bäst beskriver huset är hur välplanerat det är. Sociala ytor, 4-5 sovrum, härlig lättskött trädgård och låga driftskostnader. Här möts man av ett trivsamt hus från 1981 med garage, generösa sovrum och närhet till skola, lekplatser och kommunikationer. Belägen i Örbys villaidyll – en av Stockholms äldsta villastäder med närhet till det mesta för en barnfamilj. Ett väldisponerat hus med ytor på två plan där det finns plats för hela familjen med upp till 5 sovrum. Två altaner och en härligt grönskade tomt - perfekt för barnens lek och bus. Läget är mycket bra med Örybskolan bokstavligen ett stenkast bort. Mataffär, lekplatser, förskolor och barnvänliga omgivningar finns i direkt närhet. Harmoni för hela familjen helt enkelt.

En väldisponerad planlösning med 3-4 utmärkta sovrum på övre plan, bra kök med öppen planlösning mot vardagsrummet med plats för matbord och 4-16 personer. Direkt närhet bussar till både t-bana och pendeltåg, med cykel är du på Södermalm på ca 15 minuter - utmärkta kommunikationer med andra ord.

- mycket välplanerat
- låga driftskostnader
- lättskött grönskande tomt
- utmärkt skick
- garage & förråd

*****
TRÄDGÅRD & ALTAN
Husets trädgård som är insynsskyddad bjuder på härliga lättskötta gräsytor, gott om plats för studsmatta och barnens lek. En mysig altan med spa-bad i bästa söderläge. Utgång till trädgården även från köket så varför inte bygga en altan även där, eller kanske ett uterum.  

*****
ENTRÉPLAN – MYSIGT OCH SOCIALT
*****
Kök
Väldisponerat och utmärkt kök från 2015 med plats för matbord till ca 4-16 personer i öppen planlösning mot vardagsrummet. Utmärkta arbetsytor och god förvaring. Fullhöjd kyl/frys, diskmaskin från 2019, spis, ugn (2020) och fläkt. Gott om fönster ut mot den grönskande trädgården utan insyn.

Vardagsrum
Ljust, fint vardagsrum med kamin och utgång till altanen. Mycket social och öppen planlösning mot köket och bra med plats för soffgrupp och barnens lek. Ekparkett på golvet och målade väggar. 

Sovrum 1
Ett generöst utmärkt sovrum på detta plan, gott om plats för dubbelsäng och garderober om så önskas. 

Entré & hall
En generös och välkomnande hall med gott om plats för kläder och förvaring. Garderobsvägg och plats för ytterligare förvaringslösningar om så önskas. Ingång till badrum. 

Badrum
Helkaklat badrum med badkar, wc och handfat. Klinker på golvet med golvvärme. 

Tvättstuga
En utmärkt tvättstuga med gott om plats för tvättbestyren. Inbyggda skåp och arbetsytor. I anslutning till tvättstugan finns en groventré från gaveln av huset var också extra förvaringsutrymmen finns. 

*****
 ÖVRE PLAN
*****
Sovrum 2, 3, 4
Tre utmärkta och rogivande sovrum på övre plan, samtliga rum utan insyn med fönster ut mot kringliggande trädgårdar. Ett större masterbedroom och två lite mindre. Det större rummet med mycket goda förvaringsmöjligheter. 

Allrum / sovrum 5?
På detta plan finns också ett perfekt lekrum, eller kanske ett tv-rum för barnen. Eller om behovet finns, ett 5e sovrum. 

Badrum
Ett badrum med dusch, wc, handfat. Från byggåret. 

*****
Garage & förråd
Mycket goda förvaringsmöjligheter i garaget, samt plats för 1 bil.
På tomten finns en friggebod för ytterligare förvaring.