BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kista

Ringstedsgatan 25

  • 1 rum och kök
  • 36.5 kvm
  • 1.950.000 kr /bud
  • 13324
  • 1230
  • 1175
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna trivsamma 1:a belägen högst upp i huset med fantastisk utsikt över takåsar. Perfekt som första lägenhet eller övernattningslägenhet.

Lägenheten präglas av stilrena materialval och genomgående toppskick. Tack vare gavelläget och fönster i två väderstreck ger det lägenheten ett fint ljusinsläpp. Vardagsrummet är luftigt och har gott om plats för soffa med tillhörande möblemang samt dubbelsäng.

Köket erbjuder gott om arbetsytor samt förvaringsmöjligheter bakom vita skåpluckor. Den maskinella utrustningen består av spishäll, ugn, spisfläkt, kyl/frys och integrerad micro.

Badrummet är helkaklat och ligger intill hallen. Badrummet är utrustat med wc, dusch, handfat samt ett vädringsfönster.

Till lägenheten hör ett externt förråd på samma våningsplan som är inredd med spotlights och hyllplan.

Lugnt och trevligt område med gångväg till Kista galleria och erbjuder det mesta. Närhet till service och kommunikationer och endast 18 min med tunnelbana till t-centralen.

Välkomna på visning! 

- Högst upp i huset
- Möjlig 1,5:a
- Gavelläge
- Härligt ljusinsläpp
- Insynsskyddat
- Stilrena materialval
- Fönster i två väderstreck
- Renoverat kök
- Helkaklat badrum
- Separat förråd på samma våningsplan
- Låg avgift
- Mycket välskött förening
- Lugnt och trivsamt område
- Centralt läge i Kista
- Närhet till all tänkbar service samt trevliga omgivningar


Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 1 rum och kök . Våningsplan 3 av 3, hiss finns. Lägenhetsnummer 255. Föreningen HSB Brf Agersö i Stockholm.

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 1.950.000 kr /bud. Månadsavgift 2 360 kr (Värme, Vatten ingår). Andel i föreningen är 0.18408 %.

Driftskostnad

Totalt 200 kr/mån (2 400 kr/år) varav El 50 kr/mån, Försäkring 150 kr/mån. Antal personer: 1. Driftkostnaderna är uppskattade.

Byggnadsår
1979

Uppvärmning
Fjärrvärme

Utförda renoveringar
2019 Renovering av cykelbodar
2019 Nytt inpasseringssystem
2018 Byte av takfläktar
2018 Takreparationer
2017 Stamspolning 

Kommande renoveringar
Inga större renoveringar är beslutade. 


Föreningen och Fastighet
HSB Brf Agersö i Stockholm bildades 1976 och består av 7 flerbostadshus med en totalyta om 21.524 kvm. Föreningen består av 257 st lägenheter och 3 lokaler. 2 av lokalerna hyrs ut till daghem och butik och genererar mycket goda intäkter. Föreningen är lågt belånad, äkta och äger marken. 

Gemensamhetsutrymmen
Till lägenheten hör två källarförråd. Cykelrum finns i varje trapphus. Det finns sammanlagt tre tvättstugor med tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. I föreningen finns även en träfflokal och bastu.

TV- och internetanslutning
Lägenheterna är anslutna till bredband från Bahnhof (1000/1000 Mbit/s). TV-kanaler från ComHem. En obligatorisk kostnad på 99 kr/mån tillkommer för bredband och 30 kr/mån för TV-kanaler.

Bilplats
För föreningens medlemmar finns möjlighet att hyra plats i varmgarage/kallgarage (532 kr/mån) eller plats på ett parkeringsdäck (313 kr/mån) och därtill ett antal platser på parkeringsplanerna (184 kr/mån).

Kommande avgiftsförändringar
Inga beslut om kommande avgiftsförändringar.

Ägande
Juridisk person godkänns ej i föreningen. Delat ägande godkänns.

Överlåtelseavgift
Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp. Betalas av säljaren.

Pantsättningsavgift
Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp. Betalas av pantsättaren.

Pantsättningar
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Övrigt
Föreningen har ett gemensamt elabonnemang vilket betyder att lägenhetsinnehavaren behöver inte teckna ett eget elavtal. Elförbrukningen mäts och medlemmen betalar till föreningen för den faktiska elförbrukningen.

Områdesbeskrivning

Kista är ett spännande område där tillgänglighet och trivsel går hand i hand. Här blandas företag, studenter och familjer i en miljö som har ett stort utbud av evenemang, nöjen och kultur. Kistamässan är en av Sveriges mest aktiva och intressanta mötesplatser och Kista galleria är en av landets mest besökta köpcentrum med ca 180 butiker, restauranger, caféer och nöjen.

I Kista har du även nära till sköna grönområden. Bland annat Järvafältet, ett av länets största naturreservat med motionsspår och picknickytor. Söker du omväxling från Kistas puls tar man sig till city på bara femton minuter via tunnelbanan, bussen eller pendeltåget. Förskolor och skolor finns i närområdet, här finns allt man kan önska – på bekvämt avstånd.