BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Älvsjö

Folkparksvägen 178

  • 2 rum och kök
  • 67.5 kvm
  • Såld
  • 9525
  • 1027
  • 3080
Värdera din bostad

Beskrivning

I omtyckta Brf Avenboken 1 finner ni denna ljusa, tilltalande och perfekt planerade 2:a. Bostaden har ett ostört gårdsläge och en planlösning som ger underbart ljusinsläpp. Här finns även utgång till en stor balkong med härliga soltimmar.
Lägenheten är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och sovrummet. Generösa fönsterytor i två väderstreck i kombination med planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett bra läge i Älvsjö.

Omtyckt BRF med möjlighet för de boende att nyttja många gemensamma ytor såsom pool, bastu, tvättstugor, gym, festlokal och övernattningslägenheter.

På Folkparksvägen har man närhet till det mesta. En kort promenad från bostaden finns det mesta man behöver i vardagen - mataffär, gym, caféer, restauranger, apotek, florist, frisör och andra butiker. Området är i ett expansivt skede och flera bostäder planeras att byggas, bland annat längs Folkparksvägen. För mer information vänligen besök vaxer.stockholm. 

Strax utanför dörren tar Solbergaskogen vid, en trevlig promenad i fin skogsmiljö. Ytterligare en bit bort finns ett nyanlagt utegym, en skatepark samt den populära parkleken Kristallen. 

Omtyckta förskolor- och skolor finns också i området.

Lite längre bort i området finns Långbro Värdshus där man gärna äter en middag eller en brunch. Ytterligare en bit bort finns Fru Marias bak där du kan stanna till för en fika eller för att inhandla frukostbrödet och på vägen hem stanna och handla en fredagsbukett i blomsteraffären intill. Ytterligare guldkorn i Långbro är restaurangen Aloë med två Michelinstjärnor samt restaurangen Rinos Bodega som är belägen i samma byggnad.

Här trivs man och det är bara att flytta in!

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med gott om plats för såväl soffgrupp som för matbord och övrigt passande möblemang. Rummet är ljust och luftigt och karaktäriseras av de stora fönsterpartierna, i två väderstreck, som vetter mot gården. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. 

Balkong
Från vardagsrummet når man en stor solig balkong som ligger med utsikt över gården. Balkongen har härligt solläge och här kan man med fördel njuta av sommaren ostört med plats för matbord eller loungemöbler. Balkongen är inglasad med skjutbara glaspartier som gör att man kan nyttja balkongen i alla väder, året om. Här finns även eluttag om man behöver extra infravärme.

Kök
Smakfullt kök med fokus på matlagning och umgänge där man genom en halvöppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köket har goda arbetsytor och skåpförvaring. Köksutrustningen består av mikro, ugn, kyl/frys, diskmaskin och hällspis. Allt i rostfritt utförande.

Sovrum
Rofyllt sovrum med gott om plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna. Rummet har ett ostört läge och är målat i en modern och snygg gråblå nyans. Längs ena väggen finns garderobsförvaring. 

Badrum
Snyggt badrum med golv och väggar som går i olika gråa toner. Badrumsutrustningen består av tvättställ med tillhörande underskåp, badrumsskåp, toalett, elektrisk handdukstork, samt dusch med glasvägg. I badrummet finns även en tvättmaskin och en praktisk arbetsbänk. En annan trevlig detalj är golvvärmen.

Hall
Välkomnande möblerbar hall som öppnar upp lägenheten på ett fint sätt. I hallen finns bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i de två garderoberna.

Klädkammare
Lite längre in i hallen finns en bra klädkammare som många också nyttjar som ”hemmakontor”.

Förråd
Bostadsrättsinnehavaren förfogar över ett rymligt källarförråd.