BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Finnboda

Finnboda parkväg 20E

  • 3 rum och kök
  • 91 kvm
  • Såld
  • 13540
  • 3808
  • 5681
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna stora 3:a om 91 kvm som enkelt kan byggas om till en 4:a (se alternativ planlösning). Här har inget lämnats åt slumpen och alla material och färgval har noga valts ut och anpassats efter bostaden. Alla karmar, dörrar, socklar, elementskydd och tak har målats i samma vackra färgskala: Petroleum. En känsla av lyx genomströmmar bostaden med dess vackra detaljer som carraramarmor, mässingdetaljer och generösa ytor. Lägenheten är nyrenoverad och belägen högst upp i huset på våning 4 med takterrass om 22 kvm och ett fantastiskt läge utan insyn i Finnboda. Här erbjuds allt från ljusa och öppna rum, öppen planlösning och stor terrass i sydvästläge. Är ni ute efter något lite extra är denna bostad perfekt för er.

Bostaden har ett perfekt läge med direkt närhet till vatten, natur och kommunikationer in till city. I Finnboda finns även allt precis runt hörnet, matbutik, restauranger, gym, caféer samt pendelbåten till Nybrokajen. Stabil förening med garage i huset och mycket bra ekonomi, 3973 kr i kvm/lån.

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den mycket trevliga och rymliga hallen med praktiskt klinkergolv och goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob som sträcker sig från golv till tak. Vidare in i bostaden kommer man till det öppna och ljusa vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för riktigt stora sällskap. Vardagsrummet rymmer allt från större soffgrupper, tv möbler samt matsalsmöblemang. Från vardagsrummet når man via dubbeldörrar den härliga terrassen med utsikt över inloppet. Här ryms både matplats, loungegrupp och gröna växter och ett växthus för den odlingsintresserade. En fantastisk plats att umgås på både härliga sommardagar och grillkvällar. På terrassen finns även elektriska markiser med sensor som kan anpassas efter väder och vind. Dessa går även att styra med fjärrkontroll manuellt.

Köket är mycket smakfullt med petroleumblå skåpsluckor, handtag i mässing och läder, stänkskydd och bänkskiva i Carraramarmor. Snygga detaljer som kran och ho i mässing från Smeg. Den maskinella utrustningen består av hel kyl och frys, spishäll med induktion, inbyggds ugn och mikro samt integrerad diskmaskin. Köket har goda arbetsytor och förvaring och en köksö som även den har en stenskiva i vacker Carraramarmor. Bostaden har två rymliga sovrum varav ett master bedroom med plats för stor säng, sängbord och förvaring och arbetshörna. Detta sovrum går att dela av för att skapa ytterligare ett sovrum för den som önskar. Även det andra sovrummet är stort med plats för säng, skrivbord och förvaring. Stort fräscht badrum med klinker i grått och kakel i vitt och grått. Här finns golvvärme, toalett, badkar, handfat med kommod i vitt, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk och överskåp i vitt för ytterligare förvaring. Lägenheten har även ett mindre badrum med dusch med golvvärme, duschvägg i glas, toalett, handfat med kommod i vitt, handdukstork samt spegel med belysning. Även detta badrum är helkaklat i vitt och grått. Hela lägenheten har fönsterbänkar i Carrera marmor, elementskydd i samma fina petroleumblå färg som alla karmar vilket gör det enhetligt, snyggt ljust parkettgolv, målade väggar i ljusblått.

Ett boende som måste upp levas!