BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen- kristineberg

Ola Hanssonsgatan 1, 3tr

  • 1 rum och kök
  • 25 kvm
  • 2.600.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna trivsamma, ljusa och optimalt planerade bostad med milsvid fri utsikt! Här bor man högst upp i fastigheten med utgång till rymlig balkong med både eftermiddags- och kvällssol samt underbar sjöutsikt. Bostaden är verkligen välplanerad med stor sovalkov, kök och vardagsrum i öppen planlösning med stora generösa fönsterytor som medför rikligt med ljusinsläpp och fri utsikt, utan insyn. Här finns även tidstypiska detaljer bevarade från 30-talet, såsom högt i tak och spegeldörrar som skapar extra karaktär. 

Lägenheten är i genomgående gott skick med renoverat kök och badrum. Vackert parkettgolv i valnöt samt ljusa målade väggar. 

Centralt och sjönära läge i mysiga Kristineberg med närhet till underbara badklippor, fina grönområden, restauranger, mataffärer och utmärkta kommunikationer. Kort promenad till populära Hornsberg Strand samt 2min till T-bana med kort resväg in till city.

Här bor ni i en mycket stabil förening, med många stora renoveringar bakom sig. Föreningen som äger marken, är äkta samt genomförde stambyte år 2004. Föreningen har många dolda tillgångar i form av 6 hyresrätter och 26 lokaler. 

Här trivs man och det är bara att flytta in! 

Lägenheten disponeras enligt följande: 

Hall- Här välkomnas du in i en ljus och välkomnande hall med vita målade väggar och vackert parkettgolv. Goda avhängnings- och förvaringsytor via hatthylla och två rymliga garderober. Plats finns även för extra garderober. 

Vardagsrum- Rymligt rum med utgång till den härliga balkongen. Gott om plats för soffgrupp med tillhörande möblemang, matbord för cirka 4 personer samt 140 cm bred säng i sovalkoven. Väggarna är vita och på golvet ligger
vackert parkettgolv i valnöt. 

Balkong- Via dubbeldörrar från vardagsrummet når ni den härliga balkongen som blir som ett extra rum under sommarhalvåret. Balkongen är rymlig med gott om plats för sittplatser och planteringar. Balkongen har bästa solläge med underbar fri utsikt över Stockholms inlopp. Här kan med fördel njuta av eftermiddagssolen och milsvid fri utsikt, så långt ögat når.  

Kök- Invid vardagsrummet ligger köket med ett fönster som släpper in ett fint ljus. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, kyl/frys samt mikrovågsugn. Goda arbetsytor i valnöt med svart kakel ovanför. 

Badrum-  Badrum med vita kaklade väggar och blått klinkergolv som bryter av på ett stilfullt sätt. Badrummet är utrustat med dusch, wc, handfat och spegelskåp.

Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett rymligt förråd.