BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Orminge

Skarpövägen 39

  • 3 rum och kök
  • 81 kvm
  • Såld
  • 8559
  • 627
  • 1673
Värdera din bostad

Beskrivning

Frontläge mot träddunge och natur!

Bostaden är smakfullt renoverad med fina ytskikt, snyggt och påkostat kök samt lyxigt badrum. Här bor ni med ett utmärkt balkongläge mot grönskande natur och sol hela dagen. Inga byggnader framför som stör!

När du kliver in i bostaden möts du av en välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläderna. Till vänster om hallen når man det fräscha badrummet med ett lyxigt jacuzzibad. Intill entrén finns även ett generöst förrådsutrymme som kan användas till antingen klädkammare eller mer grovförrvaring. Det stora köket är smakfullt renoverat och rymmer ett generöst matbord. Bostaden har två bra sovrum med plats för dubbelsäng, klädförvaring och diverse sovrumsmöbler. Vardagsrummet är välplanerat och lättmöblerat med gott om plats för både soffa, TV-möbel samt diverse lounge-möbler eller matsalsbord. Balkongen ligger i ett utmärkt frontläge som får sol hela dagen. Här avnjuts såväl frukost som kvällsmat!

Köket är fullt utrustat maskinellt och består av en fullstor kyl och en frys, integrerad diskmaskin, köksfläkt, induktionshäll, mikro och ugn med varmluft i bekväm arbetshöjd. I köket finns en bra yta för större matbord med plats för 6-8 personer.

Badrummet är helkaklat och renoverat sedan stambytet. Badrummet består av ett jacuzzibad, handfat i sten, WC, handdukstork samt gott om platsbyggda förvaringsutrymmen.

+ Frontläge mot träddunge och natur
+ Ostört balkongläge med sol hela dagen
+ Rymligt och modernt kök
+ Smakfullt renoverad bostad
+ Gott om förvaring i lägenheten

Välkommen på visning!