BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Götalandsvägen 236, 2 tr

  • 4 rum och kök
  • 100 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Här finner ni en påkostad och stilren hörnlägenhet med en genomtänkt layout och en stor härlig balkong i soligt västläge. Lägenheten planlösning i kombination med generösa fönsterytor och lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Här finner ni en påkostad och stilren hörnlägenhet med en genomtänkt layout

9 kvm balkong - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Med bästa solläge har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På balkongen finns gott om plats för en loungedel eller för utemöbler som bord och stolar. Ett perfekt läge att luta sig tillbaka, tända upp grillen och njuta av solen och sommaren. Balkongen är försedd med flexibel och helt öppningsbar inglasning vilket skapar ett extra uterum de kallare årstiderna.

Kök - Njutning och umgänge
Toppfräscht kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en öppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köksutrustningen består dubbla kyl/frysar, helintegrerad diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, samt inbyggd micro och ugn. Här finns även en från start planerad flexibilitet för den som vill ha ett mer klassiskt avskilt kök (se streckad vägg på planskissen). Från köket når man även lägenhetens balkong.

Vardagsrum
Representativt vardagsrum med en underbar atmosfär som karaktäriseras av de stora fönsterpartierna och kontakten med köket. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Tre bra sovrum
Lägenheten rymmer tre bra och möbleringsvänliga sovrum. Det största sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och övrigt passande möblemang. För förvaring finns en rymlig platsbyggd garderob med skjutdörrar. De två andra sovrummen har även de god möblerbarhet och plats för såväl rejäla sängar som skrivbord och övrigt passande möblemang. 

Klädkammare
I direkt anslutning till hallen och invid de två mindre sovrummen finns en rymlig klädkammare. 

Dubbla badrum - Problemfria mornar!
Här får man två snygga badrum för problemfria mornar. Det större badrummet har badkar, toalett, tvättställ med tillhörande underskåp och handdukstork. Badrummet är även utrustat med utrymme för klädvård med tvättmaskin och torktumlare under praktisk bänkyta med förvaring över. Det andra badrummet är utrustat med dusch, duschväggar i glas, toalett och tvättställ.

Hall
Välkomnande möblerbar hall med ett snyggt och praktiskt klinkergolv. I hallen finns bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Förråd
Till lägenheten hör ett mycket bra källarförråd.