BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan - Stockholm

Rehnsgatan 15 1tr

  • 2 rum och kök
  • 62 kvm
  • Såld
  • 15327
  • 1894
  • 12760
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna mycket fina lägenhet belägen i Vasastan. Bostaden är i utmärkt skick med renoverat badrum och kök samt ytor - bara flytta in njuta direkt! Generös 2a på hela 62 kvm, välplanerad är det som bäst beskriver ditt nya hem! Här får man en fin lägenhet med bra storlek på samtliga rum, ljust luftigt och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Ett boende att trivas i året runt!

- Låg avgift
- Toppenläge 
- Genomgående ljus och fräsch
- Säkerhetsdörr
- Vacker fastighet från 1928

Kök
Renoverat bra kök med en öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket är modernt med bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Köksutrustningen består av spishäll, spisfläkt, kyl/frys. 

Vardagsrum – underbar atmosfär
Underbart vardagsrum med en härlig atmosfär som karaktäriseras av de generösa fönstren och takhöjden - harmoni är ordet. I rummet finns gott om plats för både soffgrupp och övrigt passande möblemang.

Sovrum – rogivande och lugnt
Stort fint sovrum, bra med plats för dubbelsäng.  Ekparkett och målade väggar. Bra med plats för garderober om så önskas. 

Badrum – rymligt och fräscht
Väldisponerat stambytt badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av badkar, toalett, tvättställ med tillhörande underskåp. Plats finns för tvättmaskin om så önskas. 

Hall – välkomnande och funktionellt
Välkomnande generös hall som öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt och här möts man direkt av dess charm och vackra ekparkettgolv. Bra med plats för avhängning av ytterkläderna finns samt fint med plats för ytterligare förvaring möjligt. 

Förråd
Till lägenheten hör ett bra förråd.