BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Saltsjö-Boo - Boo Gård - Lännersta

Drabantvägen 24B

  • 6 rum och kök
  • 170 kvm
  • Såld
  • 5081
  • 672
  • 5337
Värdera din bostad

Beskrivning

Rymlig och välplanerad familjevilla i populära Boo Gård, Södra Lännersta. Hemmet som enkelt kan disponeras utefter din familjs behov. 

Högt och fint belägen med närhet till hav och natur. Här bor du insynsskyddat och ostört från grannar på en fantastisk tomt i bästa läge. Fastigheten är belägen centralt i Saltsjö-Boo nära kommunikationer dygnet runt, skolor, badsjöar, naturstråk och Baggensfjärden på kort avstånd. Välkommen till ett hus med ljus planlösning, härliga ljusinsläpp där ljuset flödar in, fina sällskapsytor och fantastisk baksida där man kan vistas ostört. Gott om plats för förvaring och stort fristående förråd om 15 kvm.

*Drönarfilm kommer läggas in i annonsen på måndag*

-Stort och luftigt hus

-Lyxigt Spabad med relax

-Ligger insynsskyddat

-Gott om plats för familjens bilar

-En minuts gångavstånd till motorvägsbuss mot Slussen

Nedre plan

Entréhall

Luftig, ljus hall med omedelbar närhet till avhängning för ytterkläder och skor. Ljust ekgolv och vitmålade väggar. Stora garderober med bra förvaring.

WC/DUSCH

Bra badrum med dusch, handfat och toalett. Ljust och fräscht. Helkaklat. Väggskåp för förvaring. Golvvärme.

Groventré/Tvättstuga

Tvättstuga med groventré utrustad med tvättmaskin, torktumlare och vask. Väl tilltagna bänkytor och massor med plats för förvaring. På golvet ligger klinkers och väggarna är vita. Här finns också varmvattenberedaren (Nibe Fighter från 2015).

Vardagsrum

Fantastiskt vardagsrum med gott om plats för både matbord och soffgrupp. Rummet bjuder på ett magiskt ljusinsläpp från tre väderstreck. Mitt i rummet finns en vacker kakelugn som används flitigt under vinterhalvåret och förhöjer mysfaktorn året om. Helglasad altandörr mot stor altan och den vackra trädgården. Vita väggar och ljust golv. Detta utrymme går att dela av om man skulle vilja få till ytterligare ett rum. 

Kök

Ljust och stilrent kök med fina umgängesytor och gott om plats för förvaring. Skåpluckorna är vita. Svartmålade bänkskivor i massiv ek med väl tilltagna avlastningsytor. Gott om plats för ett stort matbord. Köksdelen består av vitt kakel, övriga väggar vitmålade. Ljust ekgolv med golvvärme. Utrustning: 2 stora kyl/frys, diskmaskin, stor spishäll 80cm, inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn och vinkyl.

Sovrum

Bra sovrum med fönster mot trädgård. Perfekt för barnrum/gästrum/kontor. Används idag som walk in closet.

Veranda baksida/Trädgård

Stor altan/trädäck rakt i ett soligt söderläge som nås från vardagsrum och kök/tvättstuga. Här finns det plats för stor matgrupp, ett par solstolar, grill och krukor för plantering. Från uteplatsen tar ni er vidare ut i trädgården. En fantastisk naturligt blommande trädgård som bjuder på liv från vår till höst. Genomtänkt och lättskött som innehåller både gräsmatta och berg. Här finner vi blommor av alla de slag, rosor, pioner, jasmin och magiska vita och lila Syrener. Fruktträd som äpple, plommon och bigarrå. Där finner vi även den fina relaxavdelningen med ett lyxigt Spabad fån Viskan (2015). En magisk avkopplande plats där man ostört kan spendera timmar med familj och goda vänner. 

ÖVRE PLAN

Sovrum 1–4

Fyra bra sovrum där två är större och två mindre. I de större finns det gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord och förvaring. Ett av de stora har utgång till stor balkong. De mindre är perfekt för barnrum/gästrum/kontor. Ett av de stora sovrummen kan enkelt göras om till allrum. Se alternativ planritning. 

Badrum

Generöst badrum med badkar. Ljust, helkaklat med två takfönster som ger ett härligt ljusinsläpp. God plats för förvaring. Utrustning: Badkar, wc, två handfat, spegelskåp och väggskåp. Golvvärme.