BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Västra Orminge - Saltsjö-Boo

Skarpövägen 27, 1 tr

  • 3 rum och kök
  • 61 kvm
  • Såld
  • 4846
  • 278
  • 1583
Värdera din bostad

Beskrivning

Fantastisk bostad som är belägen en trappa upp i huset i ett hörnläge med fönster i två vädersträck. Vacker utsikt från balkongen i behagligt österläge. Varmt välkomna, måste upplevas på plats!

Bostaden är smakfullt renoverad med en optimal planlösning med två välplanerade sovrum. Bostaden är fullt utrustad maskinellt. Vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och en trivsam och social planlösning. Välplanerade sovrum med plats för större säng och klädförvaring. Stilrent kök som är fullt utrustat maskinellt med, induktionshäll, diskmaskin, spisfläkt, kyl/frys, och varmluftsugn. Gott om förvaring och arbetsytor. En naturlig matplats för 4-6 personer vid fönstret. Generöst vardagsrum med utgång till mysig balkong. Plats för en stor hörnsoffa, tv-möblemang och kontorshörna eller matsalsbord för den som vill. Balkongen är fullt möblerbar och är belägen i ett behagligt österläge med vacker utsikt där du kan äta frukost i morgonsolen och ta en förmiddagsfika. Balkongen en förlängning av vardagsrummet. Detta är ett toppenläge.

Badrummet är helkaklat med klinker på golvet. Perfekt planerat med tvättmaskin och yta för förvaring. Handfat, tvättmaskin, spegelskåp ovan med belysning, badkar och wc. 

Bostaden har genomgående fint 3stav ekparkettgolv och målade väggar och tak. I bostaden finns ett stort förråd/klädkammare som även kan nyttjas som sovalkov eller kontor. 

Bra HSB förening med väldigt välskött ekonomi där ett stort bundet kapital ligger i 60-70 hyresrätter som ännu inte är upplåtna. Föreningen har postboxar i entrén och billig parkering. 

- Gångavstånd till Orminge Centrum med ett bra utbud av affärer
- Föreningen har gjort de stora tunga renoveringarna
- Gångavstånd till bussar dygnet runt
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Stabil förening HSB-förening
- Fullt utrustad maskinellt
- Fint skick rakt igenom
- Bara att flytta in
- Balkong i insynsskyddat läge en trappa upp