BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka, Saltsjö-boo

Edövägen 20A

  • 1.5 rum och kök
  • 44 kvm
  • Såld
  • 9437
  • 564
  • 1673
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en oerhört smart planerad 1,5:a om 44 kvadratmeter med möblerbar balkong i behagligt solläge. Här kan du njuta av sol och umgänge i en lugn omgivning!

Bostaden är i fint skick med renoverat kök, golv i ek samt en klädkammare utöver det vanliga. Med ett stenkast till Orminge centrum hittar du det mesta du behöver med livsmedelsbutiker, ett köpcentrum och gym. Det finns mycket goda kommunikationer och det tar endast runt 20 minuter in till stan.

När du kliver in i bostaden möts du av en välkomnande hall med gott om plats för skor och ytterkläder. I direkt anslutning från hallen når du ett rymligt badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt förvaringsmöjligheter. Vidare in i bostaden finner du matplatsen och det U-formade, stilrena, renoverade köket som är utrustat med kyl/frys, mikro, ugn, induktionshäll samt en köksfläkt. Via matplatsen nås balkongen med gott om plats för olika möbeluppsättningar.

 

I det ljusa vardagsrumet har du gott om plats och ljusinsläpp från två väderstreck. i anslutning till vardagsrummet finner du ett mysigt sovrum med plats för säng och förvaring. Intill sovrummet finner du din eleganta, renoverade klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter.

Denna pärla får du inte missa!

- Yteffektiv 1,5:a med renoverat kök
- Möblerbar balkong i solläge
- Fint ljusinsläpp från flera väderstreck
- Fantastiska bussförbindelser
- Nära till hela skärgården genom Waxholmsbolagets brygga, Hasseludden
- Centrum intill med stort utbud av butiker
- Rogivande natur i närområdet med parker, skog, promenadstråk, badsjöar m.m.
- Extern förråd om ca 3-4 kvm