BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Huddinge/Kästa

Kästadalsvägen 38

  • 5 rum och kök
  • 125 kvm
  • Såld
  • 9907
  • 683
  • 7865
Värdera din bostad

Beskrivning

I ett lugnt och mycket omtyckt område ligger denna rymliga och väl omhändertagna Smålandsvilla från 2005 med en mycket fin trädgårdstomt med gott om blomster och plana gräsytor. Härligt ljusinsläpp i hela huset, genomgående parkettgolv och stilrena materialval. Ljust kök med matplats, mycket mysigt vardagsrum med utgång till altan i skyddat läge, tre somrum samt ett stort helkaklat badrum med både dusch och badkar, tvättstuga med groventré. Övervåning med enorm potential samt ett vidbyggt garage med plats för både bil och förvaring. Välkommen!

TOMT OM 896 kvm – EN EGEN OAS
Tomten har vacker blomster med buskar, planteringar, och uppvuxna träd. Ett vidbyggt garage om ca 43 kvm med bra förvaringsytor. En synnerligen gemytlig och inbjudande atmosfär för både vuxna och barn.

ENTRÉPLAN 

Entré/hall
Välkomnande och ljus entré via huset veranda med plats för ytterkläder och hallmöbel. Ljusa väggar och parkettgolv.

Kök
Gediget kök med fint ljusinsläpp från flera fönster. Matplats för 6-8 personer. Gott om förvaring bakom vita skåpluckor. Här finns spis med keramikhäll, fläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Samtliga vitvaror från kända märken. Vitt kakel ovan diskbänk och arbetsbänk.

Vardagsrum
Underbart vardagsrum med bra sociala ytor och utgång till altan i skyddat läge. Här finns plats för både soffgrupp samt läshörna. Ljust tapetserade väggar och parkettgolv.  

Altan
Trevlig altan i skyddat läge som angränsar till den grönskande tomten med plats för utemöbler och grill. Här sitter man bra utan insyn och njuter av lugnet och den blommande trädgården. 

Sovrum 1
Fint sovrum med plats för dubbelsäng och sängmöbel. Ett fönster med utsikt mot baksidan. Tapetserade väggar och parkettgolv.

Sovrum 2
Rymligt sovrum med tre stora garderober med gott om förvaringsplats. Även här ryms både dubbelsäng och sängmöbel.
Ljust tapetserade väggar och heltäckningsmatta ovan parkettgolv.

Förråd
Praktiskt förråd med bra förvaringsutrymme.

Badrum
Fräscht helkaklat badrum från 2006 med klinkergolv och golvvärme. Fin inredning med armatur i äldre stil. Här erbjuds både dusch, badkar samt handfat med kommod.

Tvättstuga
Rymlig tvättstuga med groventré. Här finns tvättmaskin, torkskåp och ett stort städskåp för ytterligare förvaring. Våtrumstapet på vägg och våtrumsmatta på golv.

ÖVRE PLAN 

Sällskapsrum
Stort och luftigt sällskapsrum som lätt delas av till två sovrum och ett allrum. Här finns idag gott om plats för stor sittgrupp och TV-möbel samt arbetsplats. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Sovrum 3
Ljust och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, sängmöbel och arbetshörna. Målade väggar och parkettgolv.

Klädkammare
Generös klädkammare som är förberett att göra till badrum om så önskas.

GARAGE
På fastigheten finns ett garage om ca 43 kvm med plats för både bil och förvaring.

Sammanfattningsvis en riktigt fin Smålandsvilla i mycket gott skick med en plan och fin trädgårdstomt på en attraktiv adress i Kästa med bussen runt knuten som tar dig till centrum på några minuter.