BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Örby

Bettnavägen 46 3tr

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • Såld
  • 10376
  • 1662
  • 2820
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna utmärkta lägenhet med en fin layout som bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. Renoverat badrum från 2020. I övrigt är det en oslipad diamant, möjligheternas lägenhet, blivande drömboende, sätta sin egen prägel - eller vad du nu väljer att kalla det. Men renoveringsbehov är ordet i övrigt.

Välplanerad med balkong, bra förening och närhet till utmärkta kommunikationer. Golv, ytor och kök behöver renoveras av en köpare - allt för att skapa total harmoni och känsla. 

Lägenheten har en härlig balkong och här kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren. Ett renoverat badrum från 2020, generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär, i bra läge. 

VARDAGSRUM
Trivsamt vardagsrum med en bra atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Utgång till generös balkong. Ekparkett på golvet. 

BADRUM
Renoverat badrum från 2020. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ med tillhörande underskåp samt en dusch. 

KÖK
Ett kök i original med fokus på matlagning. Köket fungerar utmärkt men en köpare kommer nog vilja sätta sin egen prägel. 

SOVRUM
Rofyllt sovrum utan insyn med fönster mot grönskande villakvarter. I rummet finns gott om plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang.  

HALL
Välkomnande generös hall var det finns bra med avhängningsmöjligheter,

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett bra förråd.