BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Sofo

Bondegatan 24, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • Såld
  • 12139
  • 482
  • 4424
Värdera din bostad

Beskrivning

Perfekt planerad tvåa ett stenkast från Nytorget! Balkong i soligt söderläge belägen mot innergård!

Varmt välkommen till en av SoFos bästa tvåor! Här bor du i en 1930-talslägenhet om 42 kvm i mycket fint skick på toppläge! Lägenheten karaktäriseras av tidstypiska detaljer från byggåret så som stora fönsterpartier samt generös takhöjd. Huset är beläget runt hörnet från Nytorget så här bor du i ett lugnt kvarter men med pulsen runt hörnet. Lägenheten är smakfullt renoverad och pricken över i är balkongen i soligt söderläge som vetter ut mot en lugn innergård.

Välkomnande hall med gott om förvaring samt avhängningsmöjligheter för ytterkläder. Vidare in i lägenheten ligger köket som är mycket smakfullt renoverat. Här erbjuds gott om arbetsytor samt förvaringsmöjligheter bakom grå skåpluckor som snyggt bryter av mot en ljusare bänkskiva samt stänkskydd i form av vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av en induktionshäll, varmluftsugn, kolfilterfläkt, kombinerad kyl och frys samt diskmaskin. Ett perfekt kök för den som tycker om att laga mat!

Från köket nås vardagsrummet som är väl tilltaget och har ett fantastiskt ljusinsläpp från ett burspråk med ett stort fönsterparti som vetter mot innergården. Här finns gott om plats för ett större matbord med rum för 4-8 personer samt soffa med tillhörande möblemang. Liksom i övriga delen av lägenheten är väggarna målade i vitt som snyggt bryter av mot parkettgolv. 

Sovrummet ligger separat och nås via vardagsrummet. Här inne finns gott om plats för en större säng (i dagsläget står här en 1.60-säng). Balkongen är pricken över i och vetter mot föreningens lugna innergård. Här ryms ett mindre möblemang och du kan njuta av solen så gott om hela dagen!

Badrummet är i mycket fint skick och renoverades i samband med stambytet. Här inne möts du av grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Wc, handfat, en stor spegel, bra belysning samt dusch. Utanför badrummet finns en Walk in Closet med mycket generösa förvaringsmöjligheter. Ytterligare förvaring finns i ett tillhörande källarförråd.

En lägenhet som passar utmärkt för antingen en person såväl som ett par som vill ha nära till allt och bo på en av SoFos bästa adresser. Runt hörnet når man flertalet mysiga kvarterskrogar och caféer. Stabil förening. Här bor du i en av Söders bästa tvåor på toppläge vid Nytorget!

Varmt välkommen!