BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Sankt Eriksgatan 81, 4 tr

  • 1.5 rum och kök
  • 38 kvm
  • Såld
  • 11466
  • 7964
  • 6321
Värdera din bostad

Beskrivning

I ett av Vasastans bästa kvarter, intill Birkastan, förmedlas ett hem utöver det vanliga där även garageplats till förmånlig hyra erbjuds. Belägen i direkt anslutning till Sankt Eriksplan i en vacker 20-tals fastighet finner ni denna sociala lägenhet, högt upp i huset på våning fyra, där vackra originaldetaljer med generös takhöjd, stuckatur och fiskbensparkett samsas. Här erbjuds fullt utrustat kök och vardagsrum i en luftig och social planlösning med två stora fönster mot Sankt Eriksgatan. I sovalkoven finns det gott om plats för såväl säng som tillhörande möblemang. Klädkammare med gott om förvaringsutrymme nås via sovalkoven. Badrummet ligger avskiljt i direkt anslutning till hallen och är utrustat med dusch, WC, handdukstork och tvättmaskin. Ett fantastiskt och mycket kvalitativt boende med stora sällskapsytor och stort ljusinsläpp.

Föreningen har mycket god ekonomi med låg belåning och låga avgifter. Föreningen tillhandahåller en övernattningslägenhet som får nyttjas kostnadsfritt. I huset finns även ett garage med inburade p-platser till förmånlig hyra, där föreningens medlemmar har förtur till platserna. Till lägenheten hör ett vind och källarförråd.

Det är inte svårt att förstå varför Birkastan är en av innerstans mest eftertraktade kvarter. Här bor ni ett stenkast från Rörstrandsgatans svårslagna läge som kantas av välkända restauranger, mysiga caféer och trendiga butiker. I Birkastan har du nära till både vatten och grönområden såsom Karlbergskanalen och Hagaparken. Barnvänliga Vasaparken ligger bara med några minuters promenad från porten. För den som önskar shopping finns Västermalmsgallerian en kort promenad bort, en välkänd galleria som har allt från stora matvarubutiker till välkända kläd- och inredningsbutiker. Gångavstånd till både Odenplan och Fridhemsplan med mycket goda kommunikationer samt t-bana St Eriksplan strax utanför porten.