BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Hornstull

Bergsundsgatan 15, 2 tr

  • 1 rum och kök
  • 28 kvm
  • Såld
  • 15526
  • 6032
  • 6132
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till en charmig och välplanerad etta i 20-tals fastighet med perfekt läge, ett stenkast från lugnet vid Långholmen och pulsen vid Hornstull. Fina bevarade originaldetaljer såsom speglade dörrar, platsbyggd hatthylla samt spröjsade fönster med djupa nischer.

Bostaden är välplanerad och har ett ljust och luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot lägenhetens mindre kök. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för såväl soffmöblering, matplats samt en 120-säng i en naturlig sovalkov. Lägenheten har genomgående ljusa väggar och tidstypiska attribut såsom vackra speglade dörrar, spröjsade fönster med djupa fönsternischer samt fiskbensmönstrad ekparkett.

Köket har ett fönster som vätter mot Lindvallsgatan och är smart planerat för att maximera ytan. Där ryms spis med ugn samt en fullstor diskho. Bänkskivor i det klassiska Virrvarr-mönstret samt ljusa, släta luckor för förvaring i över- och underskåp. En separat SMEG kyl står i direkt anslutning till köket.

Det luftiga badrummet nås från hallen och har kaklade väggar och en ljusgrå våtrumsmatta. Här finns badkar, handdukstork och handfat med badrumsskåp. Möjligheten finns att sätta in tvättmaskin om man tar bort badkaret.

Hallen erbjuder god förvaring i dubbla klädkammare och platsbyggd hatt- och skohylla.

Till bostaden hör även två förråd. Ett stort vindsförråd samt ett mindre källarförråd.

Här bor du i en rymlig och väldisponerad bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter, vilket därför passar utmärkt till såväl en som två personer.

På Bergsundsgatan bor du i ett lugnt kvarter med närhet till såväl vatten som till storstadspuls runt knuten. Hornstull är ett av Södermalms mest populära områden med trendiga restauranger, caféer och barer. På sommaren får du inte missa Hornstulls marknad som erbjuder streetfood och shopping från stånden. Hornstulls galleria nås med en kort promenad bort och erbjuder välsorterade matbutiker och all shopping du kan tänka dig. Både SATS och Friskis & Svettis  når du runt hörnet. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbanestation Hornstull (röd linje) bara någon minut bort. Flertalet bussar trafikerar även Hornsgatan som tar dig vidare till andra delar av Södermalm eller in mot City.

Välkommen!

- Perfekt planerad etta på bästa läge i Hornstull
- Dubbla förråd (källare och vind)
- Bra kommunikationer
- Grönskande innergård med grillmöjligheter
- Låg avgift och välskött förening
- Flertalet rymliga klädkammare