BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Siloplatsen 4, 5 tr

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • Såld
  • 4987
  • 848
  • 1805
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna välplanerade 2:a om 54 kvm med möblerbar balkong i söderläge. Här bor du trivsamt i en bra förening med flera faciliteter som gemensamhetslokal högst upp i huset, övernattningslägenhet, loungedel med arbetsplatser och bastu med relax finns att tillgå. 

Rymlig hall med bra förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar i vitt och spottar i tak. intill hallen ligger sovrummet som rymmer dubbelsäng, sängbord och förvaring. Vidare in i bostaden finns vardagsrummet. Här ryms stor soffa, tv-möbel och matbord om 6-8 personer. Rummet är ljust med stora fönsterpartier och ligger med öppen planlösning mot köket som är snyggt inrett med köksluckor i vitt, stänkskydd i grå sten och bänkskiva i grå laminat. Vitvaror såsom kyl/frys i rostfritt, integrerad fläkt, inbyggnadsmikro, varmluftsugn, induktionshäll och integrerad diskmaskin. Balkongen är stor och rymmer både loungemöbler och gröna växter. Här njuter du av solen från tidig förmiddag till sen eftermiddag. Badrummet har kakel och klinker i färgen mullvad. Här finns dusch med takdusch, handfat med kommod i vitt, toalett, tvättmaskin och tork från Siemens med praktisk arbetsbänk och överskåp i vitt. Snygg infälld spegel med hylla i natursten samt stort fönster tan insyn som ger ett härligt ljus. Lägenheten har genomgående parkettgolv, vitmålade väggar och vackra fönsterbänkar i natursten. 

Kvarnholmen trafikeras av både buss och båt vilket gör det smidigt att ta sig intill stan eller längre ut i Nacka. I området finns även en trevlig närbutik, sushi, bageri och restaurang. Även tandläkare och vårdcentral finns att tillgå. På kajen finns även en glassbar vid namn SNÖ för varma sommardagar. För den träningsbenägne finns ett gym (Puls & Träning) på behändigt avstånd.