BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Fruängen

Fruängstorget 15

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • Såld
  • 12711
  • 360
  • 4939
Värdera din bostad

Beskrivning

Underbart boende med ett ypperligt läge vid trevliga Fruängstorget med all möjlig service och tunnelbanestationen ett stenkast från porten. Här bor man i en välskött förening med låga avgifter. Modern lägenhet med genomtänkt layout, stor balkong i soligt läge och generösa fönsterytor som ger rikligt med ljusinsläpp. 

Balkong
Här har man sin egen oas, ett extrarum under större delen av året med tanke på inglasningen. På balkongen som ligger i soligt läge finns gott om plats för en rejäl sittgrupp för att luta sig tillbaka och njuta av sommaren. Balkongen är utrustad med fullt öppningsbar inglasning vilket de kallare delarna av året ger möjligheten till ett fint uterum. 

Vardagsrum 
Rymligt vardagsrum med en öppen planlösning mot köket. Här finns plats för soffgrupp och mediamöbel. Från rummet når man lägenhetens balkong.

Kök
Ljust och trevligt kök med matplats för upp till 6 personer. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar trevliga sällskapsytor. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, spis med tillhörande ugn samt en spisfläkt.

Badrum
Stort badrum med fönster, helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ med tillhörande kommod, badrumsskåp samt dusch. I badrummet finns även en tvättmaskin.

Hall
En trappa upp i huset nås detta fina och välplanerade hem. Från trapphuset leder en dörr ut till en passage där lägenheten nås, vilket blir till en trevlig "extrabalkong" där det finns utrymme för t.ex en cafégrupp. Det är den enda lägenheten som finns på den sidan.

Rymlig hall med bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av den rymliga garderoben med skjutdörrar. På hallgolvet ligger ett praktiskt klinker.

Förråd
Bostadsrättsinnehavaren förfogar över ett källarförråd.