BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Sköntorpsvägen 111, 7 tr

  • 2 rum och kök
  • 41 kvm
  • Såld
  • 10617
  • 1146
  • 3467
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen en tvåa tillsalu högt upp i huset med magisk utsikt över Årstaviken! Välkomna till denna optimala och väldisponerade 2:a belägen på populära Sköntorpsvägen 111. Här bor du på 7 trappor med utsikt över Stockholm. Rikligt välplanerde kvadratmetrar med Årstaskogen och Årstaviken som närmsta granne.

Rymlig och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen finns gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. Säkerhetsdörr är installerad. Invid hallen finnns dessutom en rymlig klädkammare som erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter. Vardagsrum med gott om plats för soffa och övrig möblering. Rymligt och insynsskyddat sovrum med plats för dubbelsäng och övrig möblering så som skrivbord eller extra förvaring. Från vardagsrummet nås lägenhetens inglasade och rymliga balkong med utsikt mot Årstaviken och Södermalm. Här kan du njuta av utsikten i eftermiddagssolen! Kök med gott om plats för förvaring. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl/frys, häll med tillhörande ugn, diskmaskin och diskho. Invid köket finns matplats för sällskap om ca 4 personer. Stambytt och helkaklat badrum med klinkergolv. Utrustat med dusch, handfat, wc, golvvärme och förvaring. Förberett för tvättmaskin.

Stabil och välskött förening med ordning och reda på finanserna. Belägen endast ett stenkast från Årstaskogen, Årstaviken och Årsta torg.

- Utsikt mot Årstaviken och Södermalm
- Inglasad och rymlig balkong
- 7 trappor
- Insynsskyddad
- Hiss i huset
- Välskött förening
- Bra skick
- Årstaviken som närmsta granne
- Låg belåning