BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Hammarbyterrassen 10

  • 4 rum och kök
  • 90 kvm
  • Såld
  • 12089
  • 1474
  • 6778
Värdera din bostad

Beskrivning

Ritat av prisbelönta Andreas Martin-Löf med inspiration från Berlin, Milano och New York. Industriell karaktär med stora spröjsade fönster som en referens till platsens historia som industri- och hamnkvarter. Inne i bostaden är fönster, kök och snickerier gråmålade och tillsammans med plankgolvet skapas en atmosfär av rå elegans.

 

Som medlem i föreningen har ni fri tillgång till gym, spa, bio och föreningslokal. Garage når ni via hissen i samma hus där även elbilplatser finns. Här bor ni centralt med närhet till skola, kommunikationer, matbutik, restauranger och grönområden samtidigt som ni promenerar över till Södermalm på 10 minuter.

 

Redan i trapphuset får man en bra känsla för huset, här råder ordning och reda. När du stiger innanför den massiva säkerhetsdörren så välkomnas du av en rymlig hall. Det finns plats för hatthylla, och utmärkta förvaringsmöjligheter erbjuds i form av platsbyggda garderober.

Vardagsrummet och köket har en öppen planlösning som enkelt kan möbleras efter eget tycke och smak. Detta blir den givna samlingsplatsen med utrymme för både soffgrupp och sköna fåtöljer. Ljusinsläppet i detta rum är slående med stora fönsterpartier från golv till tak. Härifrån når du även en av lägenhetens underbara terrassliknande balkong.

Om våren och sommaren blir balkongen verkligen som en förlängning av vardagsrummet och bjuder in till många aktiviteter. Kvällshäng med goda vänner i sommarnatten, lunch eller den perfekta platsen för avkoppling i en solstol en varm högsommardag. Här finns det plats för både matgrupp och planteringar. Balkongen vetter mot föreningens lugna innergård.

Med en öppenhet mellan kök och vardagsrum känns lägenheten större än vad den är. Köket är från Kvänum, platsbyggt och väl genomtänkt in i minsta detalj. Fina snickerier och detaljer, matchar smakfullt den  övriga  inredningen. Köksinredningen är byggt mot vägg. Fullutrustat med påkostade vitvaror. Här finns induktionshäll, inbyggnadsugn och en köksfläkt. Matvarorna döljer du smidigt bakom en integrerad kyl och frys och disken löser den integrerade diskmaskinen. Alla vitvaror är från välkända Siemens. Ovanför bänkskivan sitter ett modernt stänkskydd i natursten. Njut av middagen intill fönsterpartiet där det finns en naturlig plats för ett matbord.

Master bedroom med eget badrum med dusch och walk-in-closet med plats för det mesta. Samtliga tre sovrum har plats med dubbelsäng och annat möblemang.

Badrum med känsla av lyx, utrustat med dusch bakom en snygg glasvägg, stilren kommod med ovanliggande handfat, spegel samt förvaring genom inbyggda skåp. Tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan. Färgerna är tidlösa och går i samma linje som köket. Golvet pryds av klinkerplattor med underliggande värmeslingor. I taket sitter infällda spotlights som ger ett behagligt ljus.