BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Ralångsvägen 3

  • 3 rum och kök
  • 74 kvm
  • Såld
  • 13253
  • 3252
  • 5776
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen en trea till salu i populära Bolmen 2! Här bor du i en förening med mycket låga avgifter och låg belåning. Trivsamt och renoverat boende med högt läge och solig balkong. Modern fastighet från 1989 med rymlig hiss i huset. Klockrent läge med närhet till natur, service, kommunikationer, Gullmarsplan och Årsta torg.

Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. Säkerhetsdörr är installerad. Ljust och rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier. Här finns gott om plats för soffgrupp, fåtölj och övrig möblering så som tv-möbel. Lägenheten erbjuder två insynsynsskyddade sovrum med plats för dubbelsäng i båda. Ljust och gediget kök med ljusinsläpp från stora fönster. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl/frys, häll med tillhörande ugn och fläkt samt diskmaskin. Gott om plats för arbetsytor och förvaring. Matplats för sällskap om ca 4-6 personer. Rymligt badrum utrustat med tvättmaskin, handdukstork, badkar, förvaring, wc och handfat.



En populär förening med mycket god ekonomi. Belåning om endast 938 kr per kvm. Tidigare år har föreningen dessutom erbjudit en avgiftsfri månad per år. Utöver detta äger dessutom föreningen marken vilket är ovanligt i Årsta. De fem hyresrätterna som föreningen har ligger som dolt kapital och ger skydd mot höjningar av månadsavgiften.

- Mycket låg avgift
- Gott skick
- Gavellägenhet
- Hiss
- Belåning om endast 938 kr per kvm
- Föreningen äger marken
- Bra förvaring
- Förråd som tillhör lägenheten
- Renoverat kök
- Två rymliga sovrum
- Balkong i sydvästläge