BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solna / Haga Norra

Slottsvägen 12, VÅN3

  • 2 rum och kök
  • 58 kvm
  • 3.190.000 kr / Såld

Beskrivning

Underbar drömlägenhet med fri utsikt på 3:e våningen högt upp i huset i modern fastighet från 2000. Öppen planlösning, inglasad balkong och stora fönsterpartier som skapar ett fantastiskt ljusinsläpp. Kliv in i en ombonad och harmonisk lägenhet med en genomgående hög standard med nyproduktionens samtliga bekvämligheter. Genomgående ekparkett och vitmålade väggar gör detta till ett inflyttningsklart boende. 

Kliv in i en rymlig hall med walk-in closet och ett ovanligt stort och stilrent helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare för samtlig komfort. Vidare in finner ni en öppen och social planlösning med ett väl tilltaget och lättmöblerat vardagsrum. Stora fönsterpartier kännetecknar hela lägenheten och härifrån har ni utgången till den mysiga inglasade balkongen som förlänger sällskapsytan ytterligare - ett extra uterum för härliga dagar. Här kan du njuta av solen från lunch och hela eftermiddagen fram mot kvällen (sydvästligt läge) och den fria utsikten över härliga grönskan och odlingarna utanför, följ alla fyra årstider skifta utanför. 

Intill vardagsrummet når ni köket, som är fullt utrustat med samtliga vitvaror och gott om plats för matplats för 4-6 personer vid fönstret. Vita skåpluckor och stilrena materialval med gott om plats för matlagning tack vare bra arbetsytor och många skåp. Här finns även möjlighet att öppna upp mot vardagsrummet och skapa en än mer öppen planlösning. Lägenheten har även ett ljust och ombonat sovrum med plats för både dubbelsäng och förvaringslösning.

Brf Haga är en populär förening, strategiskt belägen nära det mesta. Här erbjuds garage, cykelförråd, barnvagnsförråd, hobbyrum och lummig innergård med lekplats och grillplatser.  Till lägenheten hör även ett vindsförråd. Föreningslokal finns att hyra för exempelvis övernattning eller mottagning. Dessutom har man i föreningen planer på att installera solpaneler - och i garaget är det redan installerat p-platser med laddningsmöjlighet, därtill erbjuder man bilpool från Sun-Fleet. Citynära - med utmärkta kommunikationer, nära till buss, pendeltåg och snabb åtkomst till E4/E18. Cykelavstånd till city och promenadavstånd till Mall of Scandinavia, Solna Centrum och Friends Arena. Samtidigt ett stenkast till natursköna Hagaparken och Brunnsviken.

Ett perfekt boende för både paret och singeln som söker bekvämlighet!

- Stora öppna ytor med fri utsikt över grönskan och stor inglasad balkong! 
- Generösa fönsterpartier som släpper in mycket ljus och insynsfri utsikt
- Stilrent kök med samtliga moderna vitvaror och trevlig matplats vid fönstret
- Inglasad balkong som förlänger sällskapsytan ytterligare med möjlighet till infravärmare
- Rymligt badrum i stilrena materialval med tvättmaskin, torktumlare och samtlig komfort
- Genomgående parkettgolv och vita väggar skapar ett stilrent och lättinrett hem 
- Stabil förening med garagemöjligheter i närheten och trevlig barnvänlig gård
- Mycket bra kommunikationer med pendel, bussar och t-bana i närheten