BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Frejgatan 34, 1tr

  • 2 rum och kök
  • 40 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en toppfin, ljus och trivsam 2a med låg avgift belägen på attraktiv adress och härlig fri utsikt över Enkehusparken. Ultimat läge i välhållen fastighet i stabil förening med låga avgifter, på lugn adress mot innergården och med puls och nöjen runt hörnet. Här får ni ett nyrenoverat badrum, varsamt renoverat kök och ytskikt vilket skapar ett inflyttningsklart boende. Lägenheten karaktäriseras av sitt lugn och sina stora fönsterpartier som släpper in ett helt fantastiskt ljus och insynsfri samt rofylld utsikt. Perfekt för både singeln och paret med högt ställda krav på sitt boende! 

Väl inne i lägenheten finner man en mycket väldisponerad planlösning med genomgående ljusa ytskikt i form av vacker välbevarad fiskbensparkett i original och vitmålade väggar. Takhöjden om ca 2.70 skapar en otroligt rymd. Gott om plats för avhängning i hallen samt förvaring i rymlig och inredd klädkammare. Fint renoverat kök med vita skåpsluckor och bänkskiva i massivt trä, utrustat med samtliga vitvaror såsom diskmaskin, gasspis med elugn, fläktkåpa och kyl/frys. Här finns även ett vackert dörrparti i original mellan kök och vardagsrum. Gott om plats för matbord för 4-6 personer.

Rymligt vardagsrum med gott om plats för soffa och trivselmöbler. Stort härlig fönsterparti som fint ramar in grönskan utanför. Fiskbensparkett och vitmålade väggar skänker karaktär till rummet. Här har ni även gott om förvaring i djup garderob. I det rofyllda och välplacerade sovrummet får ni plats med 140-160 cm säng. Badrummet är stambytt sedan tidigare, fräscht och helkaklat i ljusa färger. Utrustat med wc, handfat, handdukstork, spegelskåp med infälld belysning och vikbara duschväggar i klarglas. Här finns även utrymme för en tvättmaskin.

Här bor ni i en stabil förening och med låga avgifter och välskött fastighet. Till lägenheten hör även ett källarförråd. Goda kommunikationer med både T-bana, pendeltåg och bussar i direkt närhet i Vasastans trendigaste område! Grönområden som Vanadislunden, Hagaparken och Brunnsviken finns intill, och det är inte långt att gå till varken Sergels torg eller Stureplan. 

Välkommen på visningarna av denna mysiga och välplanerade lägenhet!

- Välplanerad 2a som passar både för paret och singeln!
-Välbevarad charm och högt i tak ca 2.70 vilket skapar rymd!
-Genomgående vackra golv med bla. fiskbensparkett och smakfulla ljusa ytskikt
- Renoverat kök med samtliga vitvaror och gott om plats för matbord
- Gott om förvaring med två inbyggda klädkammare samt förråd
- Stambytt badrum helkaklat med vikbara duschväggar
-Ombonat sovrum med plats för dubbelsäng 140-160 cm
-T-bana, pendeltåg samt bussar i direkt närhet från fastigheten