BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Tre kronors väg 37

  • 4 rum och kök
  • 90 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fantastiska 4:a om 90 kvm med dubbla badrum och balkong i sydväst, i Oscar Properties historiska projekt Bageriet! En pampig bostad för dig som vill bo exklusivt med närhet till det mesta.

Nu har du möjligheten att förvärva denna fyra med öppen planlösning och högt i tak i historiska Bageriet. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor. Intill finns en gästtoalett. Vidare in i bostaden kommer man till vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet erbjuder generösa ytor och här ryms enkelt större soffgrupper, matsalsbord och annat möblemang. Stora fönster som släpper in rikligt med ljus i hela bostaden. Från vardagsrummet nås även den stora balkongen som rymmer loungemöbler och gröna växter, här njuter du av härlig kvällssol överblickande den fantastiska utsikten. 

Snyggt kök med högskåp och luckor i släta mörkgrå kulör. Extra djupa bänkskivor och lågt stänkskydd av grå marmor. Köksutrustningen består utav en helintegrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd varmluftsugn samt en induktionshäll. Matplats i en öppen lösning med vardagsrummet som möjliggör för riktigt stora sällskap. Bostadens master bedroom rymmer stor säng, sängbord m.m Här finns bra förvaring i garderobsvägg. Snygga mörkläggningsgardiner från golv till tak. Bostadens två andra sovrum nås från hallen. Sovrummen är lättmöblerade och rymmer säng, skrivbord och annat möblemang. Från hallen når man bostadens badrum som är stilrent med mosaikgolv i en matt varm vit kulör, vitt kakel och delvis målade väggar samt tak i en grå kulör. Badrummet innehåller wc, handdukstork, skåp, golvvärme, handfat, tvättpelare samt dusch med duschvägg och takdusch. Dimbar tak- och väggbelysning i kromat utförande. 

Kvarnholmen trafikeras av både buss och båt vilket gör det smidigt att ta sig intill stan eller längre ut i Nacka. I området finns en trevlig närbutik, sushi, bageri och restaurang. I samma byggnad som bostaden finns vårdcentral, kemtvätt, tandläkare och frisörsalong. På kajen finns även en glassbar vid namn SNÖ för varma sommardagar. För den träningsbenägne finns ett gym (Puls & Träning) på behändigt avstånd.