BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Hildebergsvägen 18, NB

  • 4 rum och kök
  • 95 kvm
  • Såld
  • 13171
  • 1199
  • 9316
Värdera din bostad

Beskrivning

På mysiga och barnvänliga Hildebergsvägen ligger denna ljusa och perfekt planerade 4:a med härlig radhuskänsla. Här möts man av generösa sällskapsytor i öppen planlösning med både stor uteplats och balkong som gör det möjligt att njuta av solen från morgon till sen eftermiddag. Lägenheten är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Generösa fönsterytor i två väderstreck kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Bostaden har tre rymliga sovrum, alla i lugnt och ostört läge. 

Bostaden är i genomgående gott skick. Härtill finns ett stort och välutrustat badrum samt en gäst-wc. På golvet ligger ett vackert ekparkettgolv som är genomgående i hela bostaden. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett ostört läge på lugn återvändsgata.

Närområdet är perfekt för barnfamiljen med korta gångavstånd till flera populära förskolor och lekplatser. En ny grundskola för F-9 (Sjöviksskolan) ligger på andra sidan vägen. Utanför porten finns även en stor gård med perfekt lekplats för alla åldrar. Kommunikationerna är dom bästa med tvärbanan, bussar och pendeltåg (citybanan) som nås med kort promenadavstånd. Härifrån finns även Årstabron som snabbt tar dig över till city med cykel eller till fots. Till Liljeholmen Centrum tar ni er till fots på ca 15 min och till Södermalm på ca 20 minuter. Liljeholmens Galleria har all tänkbar service med ett 90-tal moderna butiker, restauranger, mataffärer och service som Systembolaget och apotek. Här finns också anslutning till t-bana, tvärbana och bussar.  

Här trivs man och det är bara att flytta in! 

Generellt om lägenheten

Hall – Inbjudande och ljus
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt med ljusa väggar. På golvet ligger ett vackert ekparkettgolv som löper vidare i hela bostaden. Hallen har säkerhetsdörr och erbjuder bra förvaringsytor via en rymlig garderob.                    

Hemtrevligt kök  – Plats för stora sällskap
Hemtrevligt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en öppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köket har goda arbetsytor med vitt kakel ovanför. Goda förvaringsmöjligheter bakom vita skåp. Köksutrustningen består av kyl/frys, keramikhäll och varmluftsugn (2020), diskmaskin, mikrovågsugn (2020).  

Här finns matplats för det stora sällskapet att njuta av den underbara fria utsikten. Från köket finns även utgång till en stor och solig balkong. Via skjutbara dörrar till vardagsrummet kan man välja om man vill få stora sociala ytor eller mer privata ytor mellan rummen.  

Balkong  Sommarens räddning
Från köket når man en stor solig balkong. Här finns plats för matbord eller loungemöbler. Balkongen ligger med bästa solläge och har en underbar utsikt över naturen. Balkongen har praktiska skjutbara glaspartier som förlänger säsongen ytterligare några månader. 

Vardagsrum – Fokus på umgänge
Stort vardagsrum som karaktäriseras av generösa fönster som medför härligt ljusinsläpp. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp, matbord som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Uteplats - Eftermiddagssol i stillhet
Via vardagsrummet når man en stor (13 kvm) lummig uteplats med både morgon och eftermiddagssol med fri utsikt över den barnvänliga gården. Här finns plats för både matbord och solstolar. Här kan man med fördel njuta av middagen medan man har fri uppsikt över barnen som leker på gården. För den intresserade finns möjligheter att skapa en riktig grön oas med växtligheten. 

Sovrum 1 – Stort och rogivande
Stor sovrum med plats för såväl dubbelsäng som extra garderober. Rummet ligger med ostört läge och har underbar fri utsikt, utan insyn. 

Sovrum 2 – Lugnt och ostört läge
Rymmer både dubbelsäng och arbetshörna. Här finns även goda ytor för extra garderober. Rummet har härligt ljusinsläpp och fri utsikt helt utan insyn.   

Sovrum 3 –  Rymligt med perfekt förvaring
Det morgonsvala rummet rymmer både säng och extra garderober. Rummet är ypperligt som barnrum, arbetsrum eller gästrum.  Rummet ligger utmed föreningens lummiga innergård.

Badrum   stilfullt 
Praktiskt i anslutning till sovrummen ligger ett smakfullt badrum med golvvärme och helkaklade väggar i vitt och blått klinkergolv. Badrumsutrustning består av wc, kommod, och massagebadkar. Badrummet har plats och är förberett för tvättmaskin och torktumlare. Perfekta förvaringsytor via rymliga högskåp. 

Gäst-wc - Praktiskt intill entrén
Ligger praktiskt intill hallen. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett blått klinkergolv. Här finns wc och handfat. 

Klädkammare - för säsongens alla kläder
Bostaden har en stor inredd klädkammare som rymmer säsongens alla kläder. 

Förråd
Till lägenheten hör ett mycket rymligt källarförråd.