BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Tollare

Tollare Kaj 6

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
  • 7433
  • 761
  • 3805
Värdera din bostad

Beskrivning

Fantastisk tvåa i naturnära populära Tollare med balkong i söderläge och vacker vattenkontakt. Välkommen till din nya drömbostad!

Bostaden har en social och trevlig planlösning där du kan njuta av vattnet och båtarna från den trevliga balkongen men även från hela bostaden. I föreningen finns bra faciliteter i form av festlokal, bastu, övernattningslägenhet samt generöst med cykelförvaring. Välkomna på visningen och upplev läget på plats!

Bostaden har en genomtänkt och social planlösning med utsikt över vattnet och båtarna som passerar från alla fönster. Bostaden håller hög materiell standard med genomgående ekparkettgolv, klinker i hall och helkaklat badrum. Fönsterbänkar i ljusgrå sten och vitmålade tak och väggar i vitt. Generöst och bra arbetskök som har fin bänkskiva i grå laminat, vitvaror av högsta kvalitet. Badrummet är stilrent och generöst där det idag finns en praktisk tvätthörna för tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och överskåp. Fin kommod, handdukstork, wc och rymlig dusch med vikbar glasvägg. Självklart finns det komfortgolvvärme i badrummet. Kom på visning så berättar jag mer!

- Belägen längst ner vid vattnet med trevlig balkong

- Ljus och väldisponerad bostad

- Bra faciliteter i föreningen såsom övernattningslägenhet, relaxrum med bastu, festlokal, cykelförvaring och ett stort garage.

- Stenkast från gym Puls & Träning, restaurang Bruket, Kennys Gelato, yoga studio och närlivs 

- Småbåtshamnen är snart klar med ångbåtsbrygga och badplatser samt gångstråk längs vattnet mot Södra Lännersta mot Boo Gård

- Ett bra förråd på ca 4 kvm