BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede

Kyrkogårdsvägen 63

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • Såld
  • 22913
  • 1223
  • 5259
Värdera din bostad

Beskrivning

Ta chansen att förvärva denna lägenhet som sällan kommer ut till salu mitt i Enskedes villaidyll! (Lägenheten går dessutom enkelt att bygga om till en 3:a för den som önskar, se alternativ planlösning.)

En halv trappa upp i en av de gamla arbetarbostäderna på Kyrkogårdsvägen hittar vi en osedvanligt charmig och rymlig 20-talstvåa med villakänsla. Här bor du i lugna, lummiga kvarter och kan njuta av en grönskande innergård, rogivande vyer från fyra stora fönster samt vackra originaldetaljer som plankgolv, djupa fönsternischer och speglade dörrar. Trivsamt så det förslår, oavsett om du behåller lägenheten precis som den är eller i framtiden bygger om den till en trea. Det erbjuds ljuvlig kvällssol i sovrum och kök, liksom morgonsol i vardagsrummet. Planlösningen är luftig, funktionell och lättmöblerad med mycket goda förvaringsmöjligheter samt ett tillhörande vinds- och källarförråd i anslutning till lägenheten. Den trivsamma föreningen består av blandade åldrar och flera portuppgångar, med gemensam lummig trädgård och uteplats med grillmöjligheter!

Precis utanför dörren så har du natursköna Skogskyrkogården med all dess prakt. Grönska och gammal arkitektur berikar utsikten redan från lägenhetens fönster. För den hurtige så finns flertalet jogging slingor i närområde som bland annat leder till Sveriges mest besökta naturreservat, Nackareservatet. Där finns även flertalet badplatser och ständer. På promenads avstånd från lägenheten finns även shopping och flertalet restauranger på Globen och Tele2 arena. För den som önskar ett större utbud så finns tunnelbana till Centrum endast 4 minuters gång från bostaden. Efter en 13 minuter tur så är du framme vid Stockholms hjärta, T-centralen.