BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Finntorp

Becksjudarvägen 35, 4tr

  • 4 rum och kök
  • 89 kvm
  • Såld
  • 10012
  • 2320
  • 3358
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna fantastiska fyra i högt insynsskyddat läge med en inglasad balkong i sydväst och milsvid utsikt. Lägenheten är totalrenoverad 2015/2016 med arkitektritad planlösning och därför helt unik. I samband med renoveringen lades det även nytt parkettgolv i samtliga rum förutom två sovrum, all el drogs om och alla väggar och tak målades och tapetserades om.

Lägenheten bjuder på en delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, som blir en naturlig umgängesplats för hela familjen. Härifrån nås även den inglasade balkongen i sydväst med fantastisk milsvid utsikt och eftermiddags - och kvällssol. Dessutom erbjuds tre bra sovrum, stor inredd klädkammare med ytterligare förvaring i form av skjutdörrsgarderob i hall, gäst-WC och ett badrum med både badkar och dusch, självklart golvvärme i bägge. För att krydda till det finns det även inbyggda högtalare i badrummet.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall
Alldeles perfekt välkomnande hall med möjligheter att hänga ytterkläder och ställa ytterskorna i form av både hatthylla och garderob. I direkt anslutning finns även ytterligare förvaring i form av skjutdörrsgarderob.

Gäst-WC
Totalrenoverad och helkaklad med golvvärme, vägghänd-WC och handfat.

Sovrum 1
Med plats för dubbelsäng och sängbord. En klädkammare mellan sovrum 1 och sovrum 2 som blir en walk-in-closet. Härligt fönster utan insyn med fri utsikt i öst.

Klädkammare
Med charmiga skjutdörrar, heltäckningsmatta och Elfahyllor.

Sovrum 2
Parkettgolv och målade väggar. Ett perfekt barnrum med plats för säng, skrivbord och garderober. Även här fri utsikt från fönsterparti utan insyn.

Kök
Stilrent och praktiskt kök från Ikea med vita skåpsluckor och snygg tålig bänkskiva i kvartskomposit Silestone. Maskinparken är integrerad med diskmaskin, mikro, varmluftsugn, planlimmad diskho och induktionshäll. Bra förvaringsmöjligheter samt arbetsyta. Dessutom matplats invid burspråk med fri utsikt.

Vardagsrum
Tack vare delvis öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum känns det otroligt ljust och rymligt. Här finns det gott om plats för stor soffgrupp och mediamöbler och bokhylla. Utgång via dubbeldörrar ut till en underbart mysig balkong med perfekt läge i sydväst och. dessutom helt fri från insyn.

Badrum
Antagligen det bästa och absolut mest påkostade i lägenheten. Ett helkaklat badrum i beige och grått med stora kakel och klinker som skapar en hotellkänsla. Här finns inbyggt badkar, inbyggd dusch med Unidrain golvavlopp, vägghängd-WC, handfat med kommod, handdukstork, dessutom golvvärme och inbyggda högtalare. Avkoppling på hög nivå helt enkelt

Sovrum 3
Parkettgolv och målade väggar, plats för säng och skrivbord. Perfekt som barnrum eller arbetsrum.

Balkong
Sydvästvänd balkong med fri utsikt över Sickla och Globen. Balkongen är rymlig med plats för sittmöbler samt inglasad vilket gör att man kan använda den året runt. Här kan man sitta i många timmar och njuta av en fridfull grönskande utsikt utan insyn.

Sammanfattningsvis en fantastisk och unik fyra med en väl genomtänkt planlösning med allt man behöver och lite till. Ett par hundra meter har man kända linbaneparken med lekställning och förskolor, skolor och gymnasium.  I framtiden planeras en tunnelbanestation i Sickla intill Tvärbanan och Saltsjöbanan.

Varmt välkommen på visning