BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö centrum

Solberga Hagväg 9

  • 2 rum och kök
  • 63 kvm
  • Såld
  • 13727
  • 5613
  • 4075
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden och området
Ett underbart hem med mycket karaktär väntar här på Solberga Hagväg 9! Balkongen har ett attraktivt sydvästläge med sol från dag till sen kväll samt utsikt över den grönskande parken utanför. Lägenheten har ljusinsläpp från två håll, fina färgsättningar, ett renoverat badrum och kök samt goda förvaringsmöjligheter. Sovrummet är rymligt och ligger fritt från insyn. 

Det är endast en minuts promenadväg till pendeltåg, bussar och service. På 10 minuter står du på Stockholms central - citynära är ordet! Här bor man nära både stad och natur. I omedelbar närhet finner ni Solbergaskogen och på nära håll Långbro park, Långsjöbadet och Älvsjöskogen med elljusspår.

Balkong
Under sommarhalvåret blir balkongen till ett extrarum som man inte vill vara utan. Från balkongen har du en härlig vy över parken utanför. Attraktivt sydvästläge med sol från dag till sen kväll. Nuvarande ägare har låtit bygga en platsbyggd sittbänk med förvaring under, som lämnas kvar för den som önskar. Utrymme finns också för en cafégrupp och en massa blommor.
Möjlighet finns att glasa in balkongen, vänligen kontakta styrelsen för mer information.

Vardagsrum
Det här är ett riktigt sällskapsrum med plats för många gäster. Här kan du möblera med en stor soffa, fåtöljer och bokhyllor. Väggarna är målade i en modern och sober rosa nyans som gör sig fint mot golvet och grönskan utanför.

Sovrum 
Rofyllt sovrum i bra storlek, fritt från insyn, härifrån har du i stället utsikt över grönskande trädtoppar. Även sovrummets väggar är målade i en härlig och dov nyans, dessa i en grön ton. Förutom en säng så finns det gott om plats för nattduksbord och längs ena väggen finns det bra garderobsförvaring.

Kök
Köket är riktigt trevligt med stort fönsterparti och utsikt mot den gröna innergården. Intill fönsterpartiet går det att duka upp ett bord för 4-6 personer. De vita släta köksluckorna bryter av snyggt mot den mörka bänkskivan. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, varmluftsugn och induktionshäll.

Badrum 
Snyggt och renoverat badrum som är förberett för tvättmaskin för den som föredrar att tvätta hemma. Två trevliga detaljer är golvvärmen och de infällda spotlightsen. 

Hall
Hallen är fint utformad med smakfulla färgval och smarta förvaringslösningar. Hallen ger ett gott första intryck som kommer att bestå. Från hallen får du en fin vy mot vardagsrummet och sovrummet. Längs ena väggen finns gott om garderober. 

Klädkammare
Längst in i hallen finner ni en rymlig klädkammare. Till lägenheten hör också ett stort vindsförråd för de prylar som inte får plats i lägenheten.