BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bällsta/ Solgårdsgärde / Vallentuna

Tegvägen 63

  • 3 rum och kök
  • 79 kvm
  • Såld
  • 12341
  • 628
  • 7062
Värdera din bostad

Beskrivning

Söker du ett radhus? Vill du även ha en egen uteplats med trädäck och ett otroligt soligt läge? Vill du

dessutom bo vid en lugn gård utan genomfartstrafik? Då har du hittat rätt!

Här kan du njuta av en stort trädäck med gräs framför dig. Altanen blir som ett

stort extra rum sommartid som ger dig en oas av sol från morgon till solnedgång. 

 

Radhus i två plan med inredd vind och möjlighet till två sovrum på vinden. Målade väggar och laminatgolv. Nedanvåningen är inredd med målade väggar och genomgående nylagda golv i askig och trendriktigt ton. Även på framsidan finns en uteplats vilket gör att båda uteplatserna nås från sällskapsytorna. Egen carport med tillhörandeade förvaringssutrymme om ca 6 kvm.   Se originalriting med mått under fliken dokument och en altermativ planlösning gällande ovanvåningen under fliken planriting.

 

 

Att din oas dessutom har ett fantastiskt läge är bara att gratulera till. Vallentuna är ett område välkänt för sitt lugn intill stadens puls. Samtidigt som du har naturen runt hörnet tar du dig snabbt till stan. Från bostaden är det  två minuters gångväg till busshållslatsen som tar dig till Roslagsbanan som tar dig med en kick till stan. 

Runt husknuten hittar du grönområde med joggingstråk i flera riktningar.

 

Närmsta centrum är Vallentuna Centrum och där erbjuds mataffärer, apotek, tandläkare,  restauranger, caféer och bilbiotek. Från Vallentuna Cemtrum går också flertalet bussar. Arninge Centrum är också nära till hands 10 minuter med bil där du hittar butiker som Jysk, Rusta, Systembolgat och flertalet stora matvaruaffärer. Täby  Centrum väntar en kvart ifrån för den shoppingsugne med ca 215 butiker, 34 restauranger och caféer, biograf samt andra tjänster som banker osv. 

 

Vill du bo i en välplanerad bostad med många möjlgheter och en stor altan att avnjuta solen på så är detta boendet för dig! 

 

ÖVRIGT:

 

Golv nedanvåning 2017

Ommålat  nedanvåning 2017-2020

Ommålat ovanvåning 2019

Byggnation av uteplats med trätrall och staket 2017

Trappa till ovanvåning utbytt 2016

Luftvärmepump installerad 2016 ( Mitzubishi msz- fh 25)

Vinden inreddes år 2006