BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Solberga

Toffelbacken 17

  • 4 rum och kök (3 rum och kök enligt föreningens register)
  • 88 kvm
  • Såld
  • 8550
  • 1332
  • 8251
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden och området 
Högst upp i huset, på våning 3, finns den här helrenoverade och ytterst smakfulla bostaden som skiljer sig från mängden och som det bara är att flytta in i. Bostaden är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har fått till en god balans mellan de sociala ytorna och de tre sovrummen. Snygg färgsättning i kombination med materialvalen och läget högst upp i huset resulterar i ett drömhem. Den inglasade balkongen har ett härligt läge med soltimmar till sen kväll. 

Solberga är ett populärt område. Som boende här har man närhet till det mesta. Fina Solbergaskogen, populära parkleken Kristallen och ett nyanlagt utegym finns i närheten. En ny stor lekpark, Apelsinen, har byggts en kort promenad bort. En skateboardpark finns också i närheten. Omtyckta förskolor- och skolor finns i området. Engelska skolan finns intill nya Älvsjöstaden och Kämpetorpsskolan håller på att byggas ut. 
På gångavstånd finns Älvsjö Torg som har ett stort serviceutbud, butiker, restauranger, gym, mataffär och bra allmänna kommunikationer i form av pendeltåg och bussar. Lite längre bort finns anrika och vackra Långbro Park som är en populär plats för picknickar varma sommardagar. I parken finns också populära Långbro Värdshus för brunch eller middag. 

Hall 
Hallen är alldeles lagom i storlek och har plats för garderober eller förslagsvis en arbetshörna. Det snygga golvet i granit gör sig fint mot den moderna färgen på väggarna. För de ting som du inte vill förvara inne i hemmet så kommer källarförrådet till användning.

Separat toalett 
I anslutning till hallen finns ett separat toalettrum, som går i en tidlös färgskala. Här finns handfat med kommod, badrumsskåp samt en WC.

Badrum 
Otroligt smakfullt badrum som går i en sober grå färgskala med stora plattor på vägg och golv. Fina detaljer är den inbyggda nischen i duschen samt takduschen och blandaren i svart utförande. Glasväggen har också en svart list som ger karaktär. Badrummet är vidare utrustat med handfat med kommod, en stor spegel i nisch med hylla och härlig golvvärme.

Vardagsrum 
Det som utmärker det här hemmet är den trevliga planlösningen och de fina material- och färgvalen. Vardagsrummet har plats för en större soffgrupp, tv-möbel och bokhyllor. Rummet har ett ostört läge. Från det stora fönsterpartiet har du utsikt över trädtoppar som bjuder på härlig grönska. En fin detalj är det bevarade glaspartiet mot hallen. 

Kök 
Det här är ett riktigt drömkök som inbjuder till matlagning och umgänge. Gråa släta köksluckor bryter av fint mot den ljusare gråa väggfärgen och bänkskivan i ek. Samma snygga granitgolv som i hallen pryder även köksgolvet. Här finns gott om bänkyta och köksskåp längs två sidor. Den maskinella utrustningen är i rostfritt utförande och består av kyl, frys, mikro, ugn, diskmaskin och en bred induktionshäll om 80 cm med inbyggd fläktfunktion. Här finns också en tvättmaskin med kombinerad torktumlare. I förlängningen av köket finns en matplats där ett bord går att duka upp för många gäster. 

Balkong
Med utgång ifrån köket nås den inglasade balkongen. Inglasningen förlänger säsongen och gör att balkongen går att nyttja under större delen av året. Solläget och det höga, fria läget gör att man gärna tillbringar tid här ute. Här kan du möblera med en utemöbel och växter.

Sovrum 1
Stort sovrum med fönster i två väderstreck, utan någon insyn. Här finns plats för bland annat en dubbelsäng och nattduksbord. Längs ena väggen finns bra garderobsförvaring.

Sovrum 2 
Ljust sovrum med ett rofyllt läge, härifrån har du utsikt över grönskande trädtoppar. Plats finns för säng, nattduksbord och förslagsvis ett skrivbord.

Sovrum 3
Underbart sovrum med utsikt över grönskan utanför. Väggarna är målade i en modern och dovt blågrön nyans. Här finns plats för en större säng, nattduksbord och förslagsvis en läsfåtölj. En trevlig detalj är anslutningen till bostadens walk-in-closet, som också nås via köket, där flera garderober finns.