BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nedre Kungsholmen

Bergsgatan 28

  • 2 rum och kök
  • 49 kvm
  • Såld

Beskrivning

Drömlägenhet på en av Kungsholmens mest populära adresser!

Varmt välkommen till en av nedre Kungsholmens bästa tvåor! Här bor du i en vacker sekelskifteslägenhet om 49 kvm i mycket fint skick på toppläge! Lägenheten karaktäriseras av tidstypiska detaljer från byggåret så som stora fönster med djupa nischer, fina originalgolv samt generös takhöjd. Huset är beläget i lugna och anrika kvarter men med pulsen runt hörnet. Lägenheten är smakfullt renoverad och pricken över i är de franska altandörrarna som vetter ut mot föreningens gemensamma innergård.

Välkomnande hall med gott om förvaring samt avhängningsmöjligheter för ytterkläder. Inbyggda garderober ger ytterligare förvaring. Direkt in till höger om hallen ligger köket som är mycket smakfullt renoverat. Köket erbjuder gott om arbetsytor samt förvaringsmöjligheter bakom skåpluckor i vitt som snyggt bryter av mot den rostfria bänkskivan och stänkskydd i form av marockanskt kakel. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn, en rejäl kolfilterfläkt, kombinerad kyl och frys samt diskmaskin. Allt är mycket välplanerat och i anslutning till köket finns möjlighet till en mindre matplats. Ett stort fönster skänker ljusinsläpp och härifrån har du utsikt mot föreningens lugna innergård.

Vidare in i lägenheten ligger badrummet som är i mycket fint skick samt väl tilltaget i storlek. Här inne återfinns wc, handfat med kommod, en ovanhängande spegel, bra belysning, dusch med vikbar duschvägg i glas samt bekvämligheten med tvättmaskin och avställningsyta.

Vardagsrummet är väl tilltaget och får ett fint ljusinsläpp av dels ett stort fönster samt altandörrar som tar dig ut på innergården. Liksom i större delen av lägenheten ligger här ett vackert trägolv som är slipat och vitbehandlat och höga golvlister ger karaktär tillsammans med den höga takhöjden samt stuckatur. Här inne finns gott om plats för soffdel med tillhörande möblemang samt en väl tilltagen matplats som rymmer 6-8 personer.

Från vardagsrummet tar altandörrarna dig ut på den gemensamma innergården. Notera att trädäcket som hör till lägenheten och är byggt utanför altandörrarna står på föreningens gemensamma mark.

En lägenhet som passar utmärkt för antingen en person såväl som ett par som vill ha nära till allt och bo på en av Kungsholmens absolut bästa adresser. Runt hörnet når man flertalet mysiga kvarterskrogar och Kungsholmstorg ligger en kort promenads avstånd bort. Här bor du i en av nedre Kungsholmens bästa tvåor på toppläge!