BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Segeltorp

Bergsvägen 63B

  • 7 rum och kök
  • 200 kvm
  • Såld
  • 11919
  • 2198
  • 28108
Värdera din bostad

Beskrivning

Ett hus långt utöver den vanliga villan, där man inte lämnat något åt slumpen. Ursprungshuset på tomten var byggt 1946 men av detta finns inte längre ett spår. Huset är rivet och man har istället byggt upp ett toppmodernt kvalitetshus med genomtänkta materialval. Man har inte tummat på varken kvalitén eller detaljerna och hela huset är noggrant genomtänkt.

Huset är byggt i tre nivåer, där man har en separat lägenhet längst ner med en stor egen altan. Perfekt om man vill hyra ut, har en tonåring eller förälder som man vill ha nära. Även entréplanet har ett stort altandäck med en milsvidd utsikt och stora ytor. I anslutning finns även ett utekök och man har en bubbelkopp placerad på altanen. Känslan i huset andas medelhav och det är genomgående stora glaspartier som vetter ut mot omgivningarna. 

Entréplanet består av ett stora sociala ytor med öppen planlösning mellan köket från och vardagsrummet, samt en känsla av att altanen förlänger vardagsrummet ytterligare. Här har man verkligen jobbat för att sudda ut gränsen mellan ute och inne på ett fantastiskt sätt. Köket kommer från HTH och har en bänkskiva i massiv granit samt är fullt utrustat med vitvaror från AEG. I anslutning till badrummet på entréplan finns en bastu som är byggd i värmebehandlad asp. Badrummet är helkaklat och har även det inredning från HTH samt japansk toalett. Badrummet på övreplan har även det en japansk toalett och ett massagebadkar. På övre plan ligger även husets tre sovrum. Från två av dessa vetter en stor balkong åt samma håll som dom underliggande altanerna. Från det tredje sovrummet finns det också en balkong som istället vetter mot gaveln på huset.

En röd tråd i huset är de genomtänka lösningarna som gör att huset är både appsmart och lättskött. Bara för att nämna några;

Appstyrd golvärme på alla plan, inklusive gäst/gillestuga. 
Värmeslingor i alla hängrännor och stuprör som automatiskt går igång vid kyla. 
Avancerat el och mediasystem som även det är appstyrt. 
Bevattningssystem med vädersensorer på hela tomten. 
Både terassmarkiser och solskydd på fönster är appstyrt.
Samtliga fönster är inbrottsäkrade från utsidan.

Självklart är även all utebelysning samt kamerabevakningen appstyrd. Och naturligtvis är fiber indraget och tomten friköpt! Detta är ett hus  långt utöver det vanliga som måste upplevas på plats!